11.Sınıfım temelim sıfır hiç yok. Üniversite sınavına nasıl hazırlanmam gerek?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,166
11.Sınıfım ve 9-10 temelim sıfır hiç yok. Üniversite sınavına nasıl hazırlanmam gerek?

11.Sınıfım ve 9-10 temelim sıfır hiç yok. Üniversite sınavına nasıl hazırlanmam gerek?
Sıfır olabilirsin sorun yok. 2 sene de çok rahat yetiştirir, iyi yerler kazanırsın.

Sakın son seneye bırakma
Durumunuz iyiyse (maddi) 11 de dersaneye gidebilirsin veya durumun yoksa veya ortaysa youtubedan belirli hocalardan videolar izleyerek 9 ve 10. sınıf eksiklerini kapat 12 de gidersin
Ama dersane ücretini karşılayacak durumumuz var diyorsan 11 ve 12 de de dersane+youtubedan ilerle

Onu bende biliyorum. Nasıl yapmam gerektiğini soruyorum ben.
Youtube da bununla ilgili bir sürü video vardır. İstersen kendi planını kendin yap, istersen yardım al. Dershane, eğitim koçluğu vs.

Şuan çalışmaya başlarsan derece yaparsın.İlk olarak 9-10. sınıfı baştan sona bitir ama aynı anda da 11. sınıf derslerine çalışmayı unutma sınavlar başlayana kadar 9-10'un yarısından fazlasını bitirebilirsin.Ama 11'e de aban.

ARKADAŞLAR BENDE BİLİYORUM ÇALIŞMAM GEREKTİĞİNİ 9-10 SINIFI ANCAK NASIL YAPACAĞIMI SORUYORUM ALLAH AŞKINA MESAJ YAZMAK İÇİN YAZMAYIN BEN CİDDİ BİR ŞEKİLDE NASIL ÇALIŞMAM GEREKTİĞİNİ SORUYORUM SİZE

Benim 10. sınıf hiç yok o yüzden 10. sınıfa 9'a göre daha çok çalışıcam çünkü 9. sınıfın 1. dönemi var bende azcık çalışmayla hatırlarım.Ben matematikten başlamayı düşünüyorum ardından Edebiyat'a geçicem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ARKADAŞLAR BENDE BİLİYORUM ÇALIŞMAM GEREKTİĞİNİ 9-10 SINIFI ANCAK NASIL YAPACAĞIMI SORUYORUM ALLAH AŞKINA MESAJ YAZMAK İÇİN YAZMAYIN BEN CİDDİ BİR ŞEKİLDE NASIL ÇALIŞMAM GEREKTİĞİNİ SORUYORUM SİZE
Diyorum ya zorlandığın veya zor olan dersten başla 9-10. sınıf konularını o derste bitir ardından diğer derse geç veya aynı anda 2 dersi yürüt.Eğer öğlenciysen Sabah erken kalkıp öğlene kadar 9-10 çalış akşamları dönünce de 2 saat kadar 11. sınıf çalış.Aynı anda tüm derslere çalışmaya çalışırsan kafan karışık zorlanırsın o yüzden 1 veya 2 dersi baştan bitir sonra diğer derslere geç.

Kendine göre kendi planını oluştur, burda aynı şeyler dönüyor. Nasıl yapıcağım demeyeceğin şekilde çalışmaya başla.

Geri