PolatAlemdar06
80+ Bronze
Ben açığa geçmek istiyorum ailem ikna olmuyor. Sizce hangisi mantıklı
açığa almak daha mantıklı zorla biraz
Açıkçası ben e spor düşünüyorum ailem de destekliyor. Okuldan geldiğim zaman çok yorgun oluyorum performansımı etkiliyor.11 erken illa geçicem diyorsan 12. sınıfta geç ama okulun çok baskıcı değilse geçmemeni tavsiye ederim
Hangi oyun ve mevcut ligin ne?Açıkçası ben e spor düşünüyorum ailem de destekliyor. Okuldan geldiğim zaman çok yorgun oluyorum performansımı etkiliyor.
kanka okulunun sen üniye girerken bir avantajı varsa mtok vs sakın çıkma ama bir avantajı yoksa çıkman en mantıklısı olucakBen açığa geçmek istiyorum ailem ikna olmuyor. Sizce hangisi mantıklı
Espor ile ilgilenebilirsin ama pek kesinlik bulunduran meslek değil.Açıkçası ben e spor düşünüyorum ailem de destekliyor. Okuldan geldiğim zaman çok yorgun oluyorum performansımı etkiliyor.
Valorant radiantHangi oyun ve mevcut ligin ne?
Aciktan da bitiririmEspor ile ilgilenebilirsin ama pek kesinlik bulunduran meslek değil.
Liseyi bitir en azından.
Evethocam espor için mi açığa geçeceksiniz
çok daha iyi olmanız lazım örneğin şey yapabilirsin çok iyi oynadığın yerleri klip alıp yayıncılara atıp bağışla desteke bulabilirsin kendineValorant radiant
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aciktan da bitiririm