Fen lisesi gibi bir okulun yoksa bu sene dershaneye gitmen mantıklı olurMerhaba
Bu sene 11. Sınıfa geçeceğim sayısal bölümü seçtim haftaya dershane başlıyor ama dershane gerekli değil gibi geliyor. Sizce gerekli mi?
lgs için 8 de gitmek yeterli oluyor ama yks için aynı durum geçerli değil 11 ve 12. sınıfta gitmek lazımGereksiz tamamen.
durumun elveriyorsa gitmelisin sonra pişman olmaktan iyidirMerhaba
Bu sene 11. Sınıfa geçeceğim sayısal bölümü seçtim haftaya dershane başlıyor ama dershane gerekli değil gibi geliyor. Sizce gerekli mi?
12 de gitmek gerekmeyebilir açığa geçip denemelere gitsede olabilir ama parası varsa 2 senede gitsin 12 de okulu bıraksın .lgs için 8 de gitmek yeterli oluyor ama yks için aynı durum geçerli değil 11 ve 12. sınıfta gitmek lazım
hocam o kadar da değil dershane falan düşünen adam okulu bırakmaz12 de gitmek gerekmeyebilir açığa geçip denemelere gitsede olabilir ama parası varsa 2 senede gitsin 12 de okulu bıraksın .
Bence dershane tamamen gereksiz ilk başlarda tamamen sıkıca çalışma moduna giriyorsun lakin okulun 2. döneminde ilkbahar ile berbaer tamamen salıp orman için kullanıyorsun dershaneyi dersleri asıp arkadaşlarla gezmeler ortamlar falan oluyor yani ve sınav zamanı geldiğinde yine başına oturunca dersin bildiklerini de unuttuğunu farkediyorsun. Hadi bunlar olmadı diyelim stresten ve yoğunluktan boğulacak gibi oluyor insan kendine zaman ayıramayıp kafanı dağıtamayınca her yerden baskı yiyerek daha bilgisiz bir duruma evriliyor insan çünkü başta kendi ne yapacağını bilemiyor o nedenle bence dershane tamamen boş işler tamamen çalışacak başarıcak insan dershane yerine kendi kurallarını koyup da yaparMerhaba