Neler Yeni

11. Sınıfta Dershane Gereksiz Mi?

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Merhaba
Bu sene 11. Sınıfa geçeceğim sayısal bölümü seçtim haftaya dershane başlıyor ama dershane gerekli değil gibi geliyor. Sizce gerekli mi?
9-10 gerek yok 11-12 kesinlikle gerek var

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Merhaba
Bu sene 11. Sınıfa geçeceğim sayısal bölümü seçtim haftaya dershane başlıyor ama dershane gerekli değil gibi geliyor. Sizce gerekli mi?
Gerekli ya da gereksiz değil de faydalı ya da faydalı olarak sormanız daha doğru olur. Gereklilik açısından bakmak için sizin kişiliğinizi, ders başarınızı, nasıl bir öğrenci olduğunu bilmemiz gerekir.

Fayda açısından soracak olursanız da tabii ki ekmeğini çok yersiniz ilerleyen zamanlarda ve 11. sınıfta. Dersleri daha rahat kavrayabilirsiniz, soruları daha rahat anlarsınız, sınavlarda daha az sıkıntı çekersiniz. Ancak bunların olması için dershaneye gitmek yeterli değil, sizin de hakkını vermeniz lazım.

utronia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bora Can Baysal
Benim önerim dersaneye ayıracağın bütçeyi eksik olduğun konulardan özel ders almak için kullanman, ayrıca dersanede vs verilen test kitaplarından daha kaliteli kitaplar alırsın. Bütün günün orada yorulmakla geçmez hem okul hem dersane git gel...

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Bu sene gittim 10. Sınıfta çok fazla zamanımı alıyor kendime bir vakit kalmıyor özellikle hava erken karaedığı zamanlarda
zaten 10. sınıfta abartı dediğim gibi
8.sınıf lgs
11. ve 12. sınıf yks

melidoas6

80+ Silver
Dostum maddi imkanın el veriyorsa iyi bir dershaneyse git ve eğer seviyeye göre sınıflar varsa gidince böyle kötü sınıflarda olursan paran boşa gider 10 sınıf varsa ilk4 te olmalısın en yüksek sınıfta değilsen o sınıfa geçmek için çabalamalısın .

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bence dershane tamamen gereksiz ilk başlarda tamamen sıkıca çalışma moduna giriyorsun lakin okulun 2. döneminde ilkbahar ile berbaer tamamen salıp orman için kullanıyorsun dershaneyi dersleri asıp arkadaşlarla gezmeler ortamlar falan oluyor yani ve sınav zamanı geldiğinde yine başına oturunca dersin bildiklerini de unuttuğunu farkediyorsun. Boş işler tamamen çalışacak başarıcak insan dershane yerine kendi kurallarını koyup da yapar
Bu anlattığınız sanki sizin kendi sorununuz gibi geldi :D. Herkes sizin gibi boşlayacak değil ya?

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Bence dershane tamamen gereksiz ilk başlarda tamamen sıkıca çalışma moduna giriyorsun lakin okulun 2. döneminde ilkbahar ile berbaer tamamen salıp orman için kullanıyorsun dershaneyi dersleri asıp arkadaşlarla gezmeler ortamlar falan oluyor yani ve sınav zamanı geldiğinde yine başına oturunca dersin bildiklerini de unuttuğunu farkediyorsun. Boş işler tamamen çalışacak başarıcak insan dershane yerine kendi kurallarını koyup da yapar
Katılıyorum.

melidoas6

80+ Silver
Dershaneyi asacaksa boşuna para veriyor hedefi varsa kesintisiz gider denemelere girer çalışır

Rulep

80+ Gold
Kişiden kişiye değişir ben dersi dinleyesim gelmiyor dinlemek istesem odağım sürekli dağılıyor o yüzden benim için zaman ve para kaybıydı bıraktım tabi bunu anlamam geç oldu bir daha yazıldım bunu bırakıyorım

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Bence uzaktan eğitimde hiç. bir. şey öğrenemediniz. O yüzden gerekli.

melidoas6

80+ Silver
Ben 11 de çok sağlam temel attım ama o zaman pandemiydi sen şimdi okula gidiceksin be zaman kaybı olan birçok şey olucak fizikte konularınız yetişmeyecek dershaneye gidersen fazla soru görürsün iyi bir temel atarsın konuların biter yazında tyt 12 de fazlasıyla ekmeğini yersin 11in sağlamsa her şey çok güzel oluyor yani ben bunun ekmeğini yedim.
Maddi durumun el veriyorsa aileni zorlamayacaksa gitmeni tavsiye ederim eğer aileni zorlayacaksa disiplinli biriysen YouTube ve okuldanda halledebilirsin YouTube da da çok güzel hocalar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom