Taksit icin butce o kadarkaç paraya alacaksınız bilmiyorum ama taksit için tercih edilecekse alınır imkan varsa daha güncel modellere bakmanızı tavsiye ederim
O butceye baska guzel telefon yokyenilenmiş telefon alınmaz, hatta ikinci el değişeni olan telefon da alınmaz
bütçeniz nedir?O butceye baska guzel telefon yok
11t pro kötü bi cihaz değil aktif olarak iki adet yenilenmiş telefon kullanıcısıyım aldığınız satıcıya dikkat edin ben getmobilden aldımTaksit icin butce o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
O butceye baska guzel telefon yok
Xİaomi 11 t pro daha eski cihaz olsada, a55'ten daha düşük türde olan cihaz. Bütçeyi yükseltip çözüm bulabilirsiniz yoksa ya ikinci ele veya daha alternatif modellere yönelmeniz gerekecek. Hiç çözüm bulamazsanız en son çağre taksitli alın derim, sizin düşündüğünüz ve isteğiniz doğrultusunda a55 falan idare etmez sizi, amiral gemisi olan modellere ve güncel olanlarına bakmanız lazım anca öyle olurA55 nasil peki
Güldürme beni o bütçede en iyi cihaz nasıl sd888 optimizasyon sorumlusunu içeren telefon olsun. Git s23 fe al ikinci el15-16 k standoff 2 oynuyom orda kayit acinca max 110 dussun