Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Lisedeyim burada da tuvalet prizine su ve sabun döküp katın elektriğini kesiyorlar akıllı tahtadan ders işleyen hoca işleyemiyor mükemmel bir şey.Şimdi şöyle anlatayım: Kapı dürbününün içine kolonya sıkasım geldi ve sıktım. Ondan sonra babam fark etti ve bana kızdı. Bir örnek daha: Babam arabayı park ederken (araba hareket halindeyken) ben kapıyı açtım. Ve babam yine kızdı. Dün klozetin sifon yerini kırdım. Derslerim çok kötü ve çalışma isteğim gelmiyor. Bilgisayar bağımlısıyım ve kilom 60. yani 11 yaşındaki birisi için azıcık fazlam var ancak çok belli ediyor. Davranışlarım çok malca ve kendimi çok iyi ifade edemiyorum. Okulda sürekli dalga geçiyorlar. Sadece bir tane kankam var onun dışında çoğu kişi benim engelli olduğumu düşünüyor. Ayakkabı bağlamayı bile bilmiyorum ve bu yaşta altıma işiyorum. Sürekli soru soruyorum, büyüklerin işine karışıyorum. Engellide değilim bu arada eğer ki olsaydım doğarken zaten ailemin haberi olurdu. Konu troll de değil bu arada gerçek. Aynı zamanda gülme emojisi atmak yerine bana destek olun lütfen.