Neler Yeni

11 Yaşındayım Ve Davranışlarım 5 Yaşındaki Gibi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Şimdi şöyle anlatayım: Kapı dürbününün içine kolonya sıkasım geldi ve sıktım. Ondan sonra babam fark etti ve bana kızdı. Bir örnek daha: Babam arabayı park ederken (araba hareket halindeyken) ben kapıyı açtım. Ve babam yine kızdı. Dün klozetin sifon yerini kırdım. Derslerim çok kötü ve çalışma isteğim gelmiyor. Bilgisayar bağımlısıyım ve kilom 60. yani 11 yaşındaki birisi için azıcık fazlam var ancak çok belli ediyor. Davranışlarım çok malca ve kendimi çok iyi ifade edemiyorum. Okulda sürekli dalga geçiyorlar. Sadece bir tane kankam var onun dışında çoğu kişi benim engelli olduğumu düşünüyor. Ayakkabı bağlamayı bile bilmiyorum ve bu yaşta altıma işiyorum. Sürekli soru soruyorum, büyüklerin işine karışıyorum. Engellide değilim bu arada eğer ki olsaydım doğarken zaten ailemin haberi olurdu. Konu troll de değil bu arada gerçek. Aynı zamanda gülme emojisi atmak yerine bana destek olun lütfen.
Lisedeyim burada da tuvalet prizine su ve sabun döküp katın elektriğini kesiyorlar akıllı tahtadan ders işleyen hoca işleyemiyor mükemmel bir şey.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Şimdi şöyle anlatayım: Kapı dürbününün içine kolonya sıkasım geldi ve sıktım. Ondan sonra babam fark etti ve bana kızdı. Bir örnek daha: Babam arabayı park ederken (araba hareket halindeyken) ben kapıyı açtım. Ve babam yine kızdı. Dün klozetin sifon yerini kırdım. Derslerim çok kötü ve çalışma isteğim gelmiyor. Bilgisayar bağımlısıyım ve kilom 60. yani 11 yaşındaki birisi için azıcık fazlam var ancak çok belli ediyor. Davranışlarım çok malca ve kendimi çok iyi ifade edemiyorum. Okulda sürekli dalga geçiyorlar. Sadece bir tane kankam var onun dışında çoğu kişi benim engelli olduğumu düşünüyor. Ayakkabı bağlamayı bile bilmiyorum ve bu yaşta altıma işiyorum. Sürekli soru soruyorum, büyüklerin işine karışıyorum. Engellide değilim bu arada eğer ki olsaydım doğarken zaten ailemin haberi olurdu. Konu troll de değil bu arada gerçek. Aynı zamanda gülme emojisi atmak yerine bana destek olun lütfen.
Yani kendini düzeltebilirsin.
Diyet yapmaya başla ben de yapmaya çalışacağım zor da olsa.
Hatalar olur herkesde olur. Dikkatli olursun bir de idrar olarak bir problemin yoksa altına işemediğin sürece sorun olmaz.
Kendini kötü düşünürsen zincirleme bu tarz sorunlarla karşılaşıyorsun.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
kanka hatalarinin farkindasin diyorsun babam arabayi kullanirken kapiyi actim yapma bunlari

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
Küçük dostum bazılarının yazdıklarını takma. Altına işemen bir sorun değil, bazı çocukların başına gelen bir durum. Biraz daha büyüyünce kendi kendine geçecek merak etme. Bu durumdan çok sıkılacağın olacak ama dayan geçecek bir gün. Babanın bazen kızması sana yeni şeyler öğretecek, evet üzüleceksin ama sonunda kızmasaydı bazı şeyleri yapmaya devam edersin. Yaşın küçük gibi davranmıyorsun. Kilo konusunda dikkat etmen gerek tabii, fazla çikolata, cips tarzı şeylerden yeme. Okulda liseye de gitsen zorbalık yapacak olan insanlar olacak yanına bir kaç arkadaş toplasan o sana yeter. Burada sana gülenlerin de yaşı küçük. Oyna, eğlen, derse bakma isteğin olmasa da en azından küçük küçük bak. Büyüyünce düşüncelerin çok değişecek. Dalga geçenleri de takmamaya çalış. Takmazsan dalga geçmezler.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,860
İsim
Mehmet Aslan
:kekw: :kekw: :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,990
Üyeler
164,759
Son üye