Neler Yeni

Yardım 110 Bin TL Altı Sıfır Motor Önerisi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
valla sıfır bu fiyata en sağlam bajajdan başka bişey gelmiyor aklıma kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

cf moto kesinkle alma zaten gereksiz pahalı 110 bine sıfır alman imkansız

hocam eğer bu cümleyi kuruyorsan gerçekten aklından şüphe ederim hint almayıp çin almak istiyorsun arkadaşım 4.5 aydır 240 liralık bi parça bekliyor ve motor yatıyor
Hocam şuan bütçeyi arttırdım Honda Cb 250 r veya svartpilen 250 veya pcx 125 bakıcam en kötü.

Hero dünyanın en büyük motor üreticilerinden. Yatırıma gelecek olursak, her şeyin fiyatı artıyor. Çinliyle, hintli hiçbir motorun getireceği kar japon kadar olmaz. Kymco agility 125 s te bakabilirsin.
Hocam üste yazdım ona göre cevap alabilir miyim birde svartpilen alınır mı?

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
svartpilen 250cc piyasasının en güzel aleti bence. Liste fiyatından cb250 r'da bakılabilir. Svartpilen wp apex süspansiyonu, freni ve tasarımıyla daha güzel bence. cb 250r'da da showa ters teleskopik amortisörler var. İki motosiklette gayet güzeller. Yalnız liste fiyatından üstüne almam cb 250r'ı svartpilen dururken. Ayrıca 250 duke te var. 250 duke göstergesi artık çok kötü kalıyor diğerlerinin yanında bir eksisi o olabilir.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
svartpilen 250cc piyasasının en güzel aleti bence. Liste fiyatından cb250 r'da bakılabilir. Svartpilen wp apex süspansiyonu, freni ve tasarımıyla daha güzel bence. cb 250r'da da showa ters teleskopik amortisörler var. İki motosiklette gayet güzeller. Yalnız liste fiyatından üstüne almam cb 250r'ı svartpilen dururken. Ayrıca 250 duke te var. 250 duke göstergesi artık çok kötü kalıyor diğerlerinin yanında bir eksisi o olabilir.
Şöyle olacak arkadaşlar ya pcx alacağım yada cf motor nk 250 ama şöyle bir şey var pcx fiyat listesinden alacağım hangisi seçsem avantajlı olurum pcx alıp sonradan mt-25 mi geçsem.

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
Hocam Hint motoru almak istemem zaten fiyatlar arttıyor zaten yatırımlık alıyorum birazda kullanacağım için seneye yaza satıp eğer param yeterse adv 350 bakacağım yada cb 250r hangisine param yeterse sadece peşinatım olsun diye alıyorum.
Hint motoru da yani öyle aman aman bir sıkıntısı bulunmuyor. Bajajı ilerde çok rahat satarsın. F250 alırdım ben. CB 250R da iyi tartışılmaz ama arada neredeyse bi' 100K fiyat farkı var. İlerde satılması kolay olsun diyorsan bajaj alacaksın. Artık hintli çinli devri kalmadı ya alabildiğini alacaksın çünkü bir daha alamayacaksın. :D

cnut

80+ Bronze
NS200 al devam et o paraya en mantıklı motor.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Hint motoru da yani öyle aman aman bir sıkıntısı bulunmuyor. Bajajı ilerde çok rahat satarsın. F250 alırdım ben. CB 250R da iyi tartışılmaz ama arada neredeyse bi' 100K fiyat farkı var. İlerde satılması kolay olsun diyorsan bajaj alacaksın. Artık hintli çinli devri kalmadı ya alabildiğini alacaksın çünkü bir daha alamayacaksın. :D
Şuan aklımda 3-4 model var Honda cb250r Yamaha mt-25 ve svartpilen 250 yada krem 250 sizce hangisi.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
Arkadaşlar aklımda kanuni seha 150 ve rks freeccia 150 var sizce sıfır olarak alınır mı ve pcx ile nmax fiyatları uçtuğundan dolayı bu motorlara bakıyorum sym olsun kymco olsun onlar bile karaborsa olmuş 2.el önermeyin temiz değilse yardımcı olursanız sevinirim.
N 11 de mtpunt sym fiddle 3 satıyo 73 k ya delirme ne kanunisi rks si

N 11 de mtpunt sym fiddle 3 satıyo 73 k ya delirme ne kanunisi rks si
Motopunto satıcı adı heycandan yanlış yazmışım

Top Bottom