110 CC Scooter Uzun Yol Yapılır Mı?

120 Km her türlü yapılır. Ben olsam kesinlikle motoru 35 40 km'de bir dinlendiririm. Bu sıcaklarda hava soğutmalı motorları zorlamak sağlık açısından hiç iyi olmaz.

aga yapılır sıkılmazsan türkiyeyi dolaşırsın ben, benim 50cc kuba trendy xc50 model motorumla 300 km yol yaptım (80 cc değil direkt 50cc) sadece biraz uzun sürüyor o kadar motorun bakımlıysa hiç sorun olmaz. dikkat etmen gereken şey arada bir hem kendini hem motoru dinlendirmen ve sürekli tapa gaz gitmemen.

Çekilmez. Max 90 goruykr galiba motor o kadar kilometre son hızda gidilmez zararlı. 70-80 sabit gidebilirsin. Hava soğutmalı olduğu için yarim saatte bi mola verirdim motor dinlensin.

Yola çıkmadan yanına sisede benzin al kesinlikle ne olur ne olmaz 1LT bulunsun
Daha 1 hafta önce tvs 110 jupiter ile Antalyadan İstanbula geldim 650 km yolda hiç bir sikinti çıkarmadı yapılır

Ben 50 lik cup'la (plastik motor) ama 100ccye çevirme 300km yol yaptım. Ama dinlene dinlene 10-15 dk. Bunu 6 7 kere yaptım. Fakat bi şekilde motoru yoruyor emin ol. Çok fazla devam etme bu şekilde. İlerleyen zamanda bi yerinde sıkıntı çıkarır mı? Çıkarır bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,921
Üyeler
183,919
Son üye
Berat.zeze
Geri