Neler Yeni

1100 tl kulaklık ile hikayeli oyun?

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Arkadaşım inşaatta çalışıyo babasının yanında haftalık 150 alıyo kendisine pc toplayacak 10 15 bin TL'ye 1100 tl lik kulaklık beğenmiş kendisi hikayeli oyun oynuyo sadece dedim ki rekabetçi oyunları oynamıyosun napıcaksın o kadar pahalı kaliteli kulaklığı 200 300 tl lik bişey seni kurtarır dedim haklı mıyım değil miyim?

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
Arkadaşım inşaatta çalışıyo babasının yanında haftalık 150 alıyo kendisine pc toplayacak 10 15 bin TL'ye 1100 TL lik kulaklık beğenmiş kendisi hikayeli oyun oynuyo sadece dedim ki rekabetçi oyunları oynamıyosun napıcaksın o kadar pahalı kaliteli kulaklığı 200 300 TL lik bişey seni kurtarır dedim haklı mıyım değil miyim?
bence haklısın sonuçta cs go gibi oyunlar oynamıyor ses kasması gerekli değil

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Arkadaşım inşaatta çalışıyo babasının yanında haftalık 150 alıyo kendisine pc toplayacak 10 15 bin TL'ye 1100 TL lik kulaklık beğenmiş kendisi hikayeli oyun oynuyo sadece dedim ki rekabetçi oyunları oynamıyosun napıcaksın o kadar pahalı kaliteli kulaklığı 200 300 TL lik bişey seni kurtarır dedim haklı mıyım değil miyim
sadece hikayeli oyun oynayacak, ses kasması gereken oyunlar oynamayacak ise o kadar pahalı kulaklığa gerek yok bence.

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence haklısın sonuçta cs go gibi oyunlar oynamıyor ses kasması gerekli değil
Bende onu anlatmaya çalışıyorum hemde haftalık 150 tl alıyo yani 1 kulaklık almak için bile 2 ay falan çalışması gerekiyo çok uzun süre
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece hikayeli oyun oynayacak, ses kasması gereken oyunlar oynamayacak ise o kadar pahalı kulaklığa gerek yok bence.
Simdi bunları ss atıcam ne demek istediğimi anlar umarım

Hacenys

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
Yiğit Han Ceylan
Bende onu anlatmaya çalışıyorum hemde haftalık 150 TL alıyo yani 1 kulaklık almak için bile 2 ay falan çalışması gerekiyo çok uzun süre

Simdi bunları ss atıcam ne demek istediğimi anlar umarım
gerek yok 300 tllik felan gayet yeterli o da görünüm açısından tabii ki

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
hikaye için o kadar pahalı bir şeye gerek yok ama rahatlık isterse kablosuz daha mantıklı tabi adamın kararı

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hikaye için o kadar pahalı bir şeye gerek yok ama rahatlık isterse kablosuz daha mantıklı tabi adamın kararı
K
Eyvallah hocam

gerek yok 300 tllik felan gayet yeterli o da görünüm açısından tabii ki
Zaten sizin yazdıklarınızı gördükten sonra fikrini değiştirdi

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Arkadaşım inşaatta çalışıyo babasının yanında haftalık 150 alıyo kendisine pc toplayacak 10 15 bin TL'ye 1100 TL lik kulaklık beğenmiş kendisi hikayeli oyun oynuyo sadece dedim ki rekabetçi oyunları oynamıyosun napıcaksın o kadar pahalı kaliteli kulaklığı 200 300 TL lik bişey seni kurtarır dedim haklı mıyım değil miyim?
Haftalık 150 tl alıyorsa kaç sene çalışçak tam olarak inşaatta pc toplamak için

Top Bottom