Ne diyon Abdullah abiyimi beklemeliyim sence FP sistem gelmedi pek atarmi 2 3 güneAh be hocam 1-2 hafta önce 3060 li sistemler vardı
Abdullah abi geçen okudum biri konu açmıştı biraz sinirlenmiş zor yaniNe diyon Abdullah abiyimi beklemeliyim sence FP sistem gelmedi pek atarmi 2 3 güne
Konunun linkini atsanaAbdullah abi geçen okudum biri konu açmıştı biraz sinirlenmiş zor yani
HAQQUS-GGWP! / i3-10100F / RTX 3050 / 16 GB 3000 MHz DDR4 / 256 GB SATA SSD GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bunları buldum ama muhtemelen daha iyisi vardır soruşturup al alıcaksan
Frieden | Intel i5-12400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4060 8 GB | 1 TB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İ3 e para vermek bana haram kral i3 e para vermem 6500 xt de olmazAbdullah abi geçen okudum biri konu açmıştı biraz sinirlenmiş zor yani
HAQQUS-GGWP! / i3-10100F / RTX 3050 / 16 GB 3000 MHz DDR4 / 256 GB SATA SSD GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Frieden | Intel i5-12400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4060 8 GB | 1 TB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Zor knk inidrimsizKonunun linkini atsana
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ3 e para vermek bana haram kral i3 e para vermem 6500 xt de olmaz
O karta o işlemci takılır mı?Abdullah abi geçen okudum biri konu açmıştı biraz sinirlenmiş zor yani
'abdullah abi neden f/p sistem yapmaya küstü ?' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...-p-sistem-yapmaya-kuestue.604450/post-5855153Konunun linkini atsana
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ3 e para vermek bana haram kral i3 e para vermem 6500 xt de olmaz