Muhammed Hamza Bayık
80+ Bronze
Hocam matematik kitabı hala önümde bekliyor.He valla yarın 5:50 de kalkcam bide
Hocam matematik kitabı hala önümde bekliyor.He valla yarın 5:50 de kalkcam bide
Okul boş knk otizimli essek ticaret ustası olman için geç değil !Hocam matematik kitabı hala önümde bekliyor.
Tamamdır Hocam Allah rahatlık versin sizede. Yarın sabaha sağ salim çıkabilmeyi hepimize nasip eylesin cümleden hayırlı geceler. #MaraşdepremiNeyse beyler Hayırlı geceler İyi uykular Allah(C.C.) rahatlık versin Zıbarında yatınla türk annesine çevirtmeyin beni artık sayfayı yenilemeden bildirim geliyo
Adam duyarda kasdı gider ayakTamamdır Hocam Allah rahatlık versin sizede. Yarın sabaha sağ salim çıkabilmeyi hepimize nasip eylesin cümleden hayırlı geceler. #Maraşdepremi
7 de kalkıyorum bendeHe valla yarın 5:50 de kalkcam bide
Okul için iyi ben eskiden 4:55 de kalkıyorum şafak operasyonu yapar gibi iyiki mezun oldum işe başlayacağım artık dhkexnwkdn7 de kalkıyorum bende
Oğlum neden aklına geldi bu şarkı bu şarkı piyasada iken ben i3 3220 kullanıyordum.dHayırlı geceler
Okul için iyi ben eskiden 4:55 de kalkıyorum şafak operasyonu yapar gibi iyiki mezun oldum işe başlayacağım artık dhkexnwkdn
-ghost:
Yarın gel operasyon var asker
Gece gölgemi olurOğlum neden aklına geldi bu şarkı bu şarkı piyasada iken ben i3 3220 kullanıyordum.d
Garip fantazilerim arasında eski şarkıları arşivden bulup çıkarmak yer alıyor.Oğlum neden aklına geldi bu şarkı bu şarkı piyasada iken ben i3 3220 kullanıyordum.d
Derdimiz o seviye...Mesaj otomatik birleştirildi:
Gece gölgemi olur
Sonda o 3 kelimeli a ile başlayan şey otomatikman geliyor kafamın içindeMesaj otomatik birleştirildi:
Gece gölgemi olur