Muhammed Hamza Bayık
80+ Bronze
Bu gün mining rx470 ime 1500mhz core clock 2010mhz de bellek frekansı verince alasını yedim.Olmaz hacı benim Wattman yemem lazım
Bu gün mining rx470 ime 1500mhz core clock 2010mhz de bellek frekansı verince alasını yedim.Olmaz hacı benim Wattman yemem lazım
La bende RX 470 kullaniom ğBu gün mining rx470 ime 1500mhz core clock 2010mhz de bellek frekansı verince alasını yedim.
Deliyi alın burdan canı sıkılıyo kendine uğraş arıyoOlmaz hacı benim Wattman yemem lazım
Yazamadım ben uyarı yemiyim diye 2 gündür Mehmet ve bilo yla yazışıyom ondanSonda o 3 kelimeli a ile başlayan şey otomatikman geliyor kafamın içinde
Wattman yemeden güne başlayan erkekDeliyi alın burdan canı sıkılıyo kendine uğraş arıyo
Furmark ta güzel yiyor o frekansı bilmiyorum bana mı çok iyi silikon denk geldi ama oyuna girdim tmp ye bir baktım siyah ekran dedim yaktık çipseti kafamdan geçenlerLa bende RX 470 kullaniom ğ
Ben 4 ay ban yedim o reisten xnwkxhwkxnkwd bir kullanıcı delirmişti beni hdkwnxDeliyi alın burdan canı sıkılıyo kendine uğraş arıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazamadım ben uyarı yemiyim diye 2 gündür Mehmet ve bilo yla yazışıyom ondan
Ben MHz ayarlarını dibe çektim FPS düşüşü yasamadim stres testinde 59 derece flan müq oldu 1 yıl uğraş sonucu yaptım ama neler yaptım neler cjlsxhkwxnFurmark ta güzel yiyor o frekansı bilmiyorum bana mı çok iyi silikon denk geldi ama oyuna girdim tmp ye bir baktım siyah ekran dedim yaktık çipseti kafamdan geçenler
Hocam o an içimden geçenleri anlatamam. kartı da yeni aldım. Normalde kart mining bioslu ama nasıl yedi anlamadım.Ben 4 ay ban yedim o reisten xnwkxhwkxnkwd bir kullanıcı delirmişti beni hdkwnx
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben MHz ayarlarını dibe çektim FPS düşüşü yasamadim stres testinde 59 derece flan müq oldu 1 yıl uğraş sonucu yaptım ama neler yaptım neler cjlsxhkwxn
Ben 4060ti la 4090 kullanıyom knkWattman yemeden güne başlayan erkek
Benim kartta 7 yıl Mining gördü reis o kdr Mining gördü ki render sorunu var ****Hocam o an içimden geçenleri anlatamam. kartı da yeni aldım. Normalde kart mining bioslu ama nasıl yedi anlamadım.
2 farklı sistem var elimdeBen 4060ti la 4090 kullanıyom knk
ben bunu aldım 12k ya hiçbir sorunu yok ama intelin ekran kartı güncellemesinde arada sorun oluyor onun için googleden indiriyom driveleri başkada bir sorunu yok intel ileride düzeltir İnşallahİkna edebilirsenITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Çöp knk çek bir RX 540 misBen 4060ti la 4090 kullanıyom knk
o sırada benim kasadaki 10gb ram'in göz kırpışı2 farklı sistem var elimde