sajahshasaıs bende suan planet blueden yazıyom intel arc control panelden güncelleme yapmıyor googleden indirmek lazımO sırada konudan alakasız bizim sohbet.
sajahshasaıs bende suan planet blueden yazıyom intel arc control panelden güncelleme yapmıyor googleden indirmek lazımO sırada konudan alakasız bizim sohbet.
Hocam ilk defa sizden gördüm bizdeki ofis pc sinde turbox var o okey ama izoly...Fhkenxkend
Bro ben 1 saatlik uyku ile işe giden insanım.dUyu la uyu artık
Biri izoly mi dedi hızlı ve öfkelideki adamın adını unuttum o gelir şimdideBende 4gb ram vardı gittim 8gb ram aldım Kingston alacaktım dalgınlık ile yanlışlıkla izloy marka aldım açınca gördüm dedim Allah kahretsin sonra tam testlerini yaptım sorun çıkamayınca kalsın dedim *** jdkejxns
oo izoly bayılırımFhkenxkend
Amiral gemisi olduğu için çok alabilen yok rabbim sağolsun bu imkanı sağladı ve izoly aldımHocam ilk defa sizden gördüm bizdeki ofis pc sinde turbox var o okey ama izoly...
(!)oo izoly bayılırım
İyiki reis .dben bi ara izoly n12 bakıyordum iyiki almamısım
Hocam ben o turbox ram için 4 sene 4gb ram kullandım acaba izoly için kaç sene sürünecez.Amiral gemisi olduğu için çok alabilen yok rabbim sağolsun bu imkanı sağladı ve izoly aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
(!)
Vlla tek kanal olsa almazdım diğer slotta A data var .dHocam ben o turbox ram için 4 sene 4gb ram kullandım acaba izoly için kaç sene sürünecez.
Işıqlı MışiQlî mi ?4 ramdan 16 ya geçtim çağ atladım resmen ama mouse almam lazım 300 350 TL arası öneri varmı
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-izoly-d8-gaming-pad-fiyati,1131913218.html hocam bütçeyi aşıyor ama zorlarsınız bence (yatırım tavsiyesi değildir). Kesin alın bunu4 ramdan 16 ya geçtim çağ atladım resmen ama mouse almam lazım 300 350 TL arası öneri varmı