dostum ne dedigimi anlamadın herhalde cs2 için 100k gömmeye gerek yok eger her oyunu en iyi kalitede 2 yıl oynamak istiyorsan alırsın cs için için yaptgın masrafa deyecek bir oaly yok
Belki yıllar boyu sorunsuz bir sistem istiyordur bilemezsin ki kanka. Yada ödeme onun için kolaydır. Şahsen ben 2 senede bir güncel uygun değiştirmeyi mantıklı buluyorum ama en güncel güçlü parçaları alıp senelerce kullanabilid
Belki yıllar boyu sorunsuz bir sistem istiyordur bilemezsin ki kanka. Yada ödeme onun için kolaydır. Şahsen ben 2 senede bir güncel uygun değiştirmeyi mantıklı buluyorum ama en güncel güçlü parçaları alıp senelerce kullanabilid
dostum onada eyv kredi kartına vade farksız gidip 110k alıp kendini zora sokmaya da gerek yok biliyorsunuz cs 2 için ortalama bir pc de olsa yeter de atar cs2 için çok iyi internet e sahip olman lazım cs tarzı oyunlarda ping önemli
Bro karar senin para senin lakin yıllar önce ilk i7 9XX serisi çıktığında bende oldukça yüksek fiyata sistem toplamıştım ama max 5 yıl gidiyor acıyorum şimdi o zaman verdiğim paraya
İntel holiganıydım bak fan demiyorum holigandım hersene çorap değiştirir gibi soket değiştiren intel beni deli etti.
Nacizane fikrim ne oynayacaksan ona göre sistem al 500 FPS veren sistem yapsan yetenek ve net olarak geride isen adamlar rx570 ile içinden geçer buda bir gerçek
dostum onada eyv kredi kartına vade farksız gidip 110k alıp kendini zora sokmaya da gerek yok biliyorsunuz cs 2 için ortalama bir pc de olsa yeter de atar cs2 için çok iyi internet e sahip olman lazım cs tarzı oyunlarda ping önemli
Genel cevap vermiş olayım aslında; niyetim almışken bari iyi bir şey olsun ki uzun bir süre beni götürsün, şuan için cs2 için sistemim yeterli olmuyor.
58000x3d ve 3060ti setup'a sahibim. Yetenek ve oyun bilgisi anlamında ise faceitte 2700-3000 elo bandında oynuyorum aslına bakarsan yıllarımı verdiğim oyun dolayısıyla keyif alabileceğim, daha akıcı, alabileceğim maks fps'yi almak istiyorum. Şuanda da 360hz monitör mevcut ancak ne yazık ki sabit 360hz alamıyorum 250-300 gidip geliyor, cs2 bilenler varsa stabil bir oyun değil zaten optimizasyon sorunu var. Genel görüş 9800x3d işlemci yönünde.
Keşke sistemim AM5 olsaydı o zaman dediğiniz gibi düşünecektim yoksa hepinize katılıyorum ancak sistem zaten AM4, AM5'e geçmek için minimum 7800x3d alacağım, anakart gelecek ekstra, üzerine ram gelecek, ekran kartı almam gerek, psu, soğutma vırt zırt derken zaten istediğim performansı verecek bir setup minimum 70K bandına tutacaktır bari almışken bunu alayım diye düşündüm yoksa sadece cs2 oynamak hatta 1280x960 çözünürlük için rakamın yüksek olduğunun farkındayım eğer 12 ay vade farksız taksit seçeneği olmasaydı uzaktan yakından yanından geçmezdim.