O paraya aynı pcnin 3060ti ını alırsınİ5 11400F işlemci
Asus prime b560m.k
Asus rtx 3060 dual oc V2 12gb
Pny 16gb RGB 3200mhz ram
Pny 250gb M2 SSD
Asus tuf t301 kasa
Sharkon 650+80psu
FİYAT 16800
Yok ustam sitelerde en uygun bunu buldum sıfır olarakO paraya aynı pcnin 3060ti ını alırsın
Piyasa çok yüksek siteler arasında en uygun fiyat buPahalı.
İndirim beklersen 16k ya 3060 ti sistem alabilirsin. Hatta belki 3070 bile zorlanabilir. Değmez bu sisteme.Piyasa çok yüksek siteler arasında en uygun fiyat bu
Size uygun geldiyse alın hocam. Valla bize hiç uygun gelmedi.Piyasa çok yüksek siteler arasında en uygun fiyat bu
Onuda yakalayıp alabilmek yoğunluktan zor oluyorİndirim beklersen 16k ya 3060 ti sistem alabilirsin. Hatta belki 3070 bile zorlanabilir. Değmez bu sisteme.
Uygun gelmedi fikir danışayım dedimSize uygun geldiyse alın hocam. Valla bize hiç uygun gelmedi.
Hocam beklerim indim kovalarım dersen bekle her türlü indirimle daha iyisini bulursun.Onuda yakalayıp alabilmek yoğunluktan zor oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygun gelmedi fikir danışayım dedim
6700XT toplayabilirsin bu arada bu bütçeye. İndirim kovalarsan rahat toplanır. Ama diğer parçalar vasat olur.
Teşekkürler
Teşekkürler6700XT toplayabilirsin bu arada bu bütçeye. İndirim kovalarsan rahat toplanır. Ama diğer parçalar vasat olur.
Aynen öyle hocam teşekkürlerHocam beklerim indim kovalarım dersen bekle her türlü indirimle daha iyisini bulursun.
Ama gerek yok bu bana yeter dersen al daha uygununu anlık olarak bulamazsın çünkü indirim yok