Toplama alıyor musun?Bütçe 15000 kadar anakartta 2 m2 slot olması şart benim için. Önerebileceğin sistem var mı?
Hocam satan kişinin soyadı yurtseven olunca benim nickim ile denk gelmesi tesadüf olabilir. Yurtseven gamer yurdunu seven gamer olabilir. Ayrıca kötü olan sistemlere kötü diyorum . He neden pch venom öneriyorum diye sorarsan en ucuz 6600 çıkan sistem o ve sarı sitede en ucuz o olur diye düşündüm ve ilanlar uygun geldi.Zor olmadı, her sistemin altındasın hepsine kötü diyorsun ve sarı sitede pch venom var diyorsun yeter artık milleti kandırmaya çalışma.
hiçbir zaman mükemmel sistem olmadı ki piyasada? hepsinde kötü bileşenler tabi olur. kalite istiyorsan toplayacaksın.Arkadaşlar kasa ve psu kötü demişsiniz çıldırıcam az kaldı ulan bi adam akıllı sistem yokmu piyasada
olur farketmezToplama alıyor musun?
taksitle alacaklar artık satıcıyla anlaşırlar aydan aya satıcıya elden öderler.Hocam satan kişinin soyadı yurtseven olunca benim nickim ile denk gelmesi tesadüf olabilir. Yurtseven gamer yurdunu seven gamer olabilir. Ayrıca kötü olan sistemlere kötü diyorum . He neden pch venom öneriyorum diye sorarsan en ucuz 6600 çıkan sistem o ve sarı sitede en ucuz o olur diye düşündüm ve ilanlar uygun geldi.
Hocam taksitle alacağını belirtmiş mi?taksitle alacaklar artık satıcıyla anlaşırlar aydan aya satıcıya elden öderler.
spec delta olsa kabulum, 700 lira farkla spec delta seçme olsun ona da kabulum ama bu dandik, 80+ bronze sertifikası bile olmayan psuyu almak istemiyorum. çok dandik.hiçbir zaman mükemmel sistem olmadı ki piyasada? hepsinde kötü bileşenler tabi olur. kalite istiyorsan toplayacaksın.
belirtmemiş ama düşünmek lazım.Hocam taksitle alacağını belirtmiş mi?
Eğer belirtmişse kusura bakmayın görmedim
hiçbir zaman mükemmel sistem olmadı ki piyasada? hepsinde kötü bileşenler tabi olur. kalite istiyorsan toplayacaksın.
toplamak neden riskli olsun? ben bu bütçede hazır sistem alınmasının çok taraftarı değilim ama alınabilir gibi gibi.alınır mı? bu fiyata? toplamak riskli olduğu için bulaşmak istemiyorum.
Haklısınız hocam ama ben yine de önereyim dedim.spec delta olsa kabulum, 700 lira farkla spec delta seçme olsun ona da kabulum ama bu dandik, 80+ bronze sertifikası bile olmayan psuyu almak istemiyorum. çok dandik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
belirtmemiş ama düşünmek lazım.