Hocam başında dursanız.
Veya kendiniz de toplayabilrisiniz pek bir şey olacağını sanmıyorum
Hocam busefer de babam tek tuk sipariş etmek istemez.
Hocam başında dursanız.
Veya kendiniz de toplayabilrisiniz pek bir şey olacağını sanmıyorum
Sağolasın alırsam o tarz bir ssd almam dram olmasına dikkat ederim alırkenhttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=12026
7300 TL
900 TLHigh Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
3800 TLAMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
637 TLITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
817 TLAerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası (AE-AIRHAWKD) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x 14cm...www.teknobiyotik.com
1250 TLCrucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
1400 TLMSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.665,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplam 16k yapıyor. ben senin yerinde olsam böyle alırdım.
Daha ucuza PSU bulunabilir. daha ucuza daha az performanslı ramler alınabilir. daha ucuza işlemci bulunabilir.
O SSD'de Dram var zaten?Sağolasın alırsam o tarz bir ssd almam dram olmasına dikkat ederim alırken
ben yok demedim sadece yine alırken dram olmasına dikkat ederim demek istedim. Onun haricinde ssd nin hızı bir tık yavaş kalıyorO SSD'de Dram var zaten?
Yani çok kullanacağın bir şey değil zaten hızı XD. o fiyata daha iyisini bulamazsın.ben yok demedim sadece yine alırken dram olmasına dikkat ederim demek istedim. Onun haricinde ssd nin hızı bir tık yavaş kalıyor
Teşekkürler önerin için şimdi soru 3bin tl den fazla olan fiyat farkına bu sistem değer mi sence?Yani çok kullanacağın bir şey değil zaten hızı XD. o fiyata daha iyisini bulamazsın.
tabii ki değer.Teşekkürler önerin için şimdi soru 3bin TL den fazla olan fiyat farkına bu sistem değer mi sence?
ben alıyorum şuan o farkı veriyorum.Teşekkürler önerin için şimdi soru 3bin TL den fazla olan fiyat farkına bu sistem değer mi sence?
hayırlı olsunben alıyorum şuan o farkı veriyorum.
Tesadüfe gelHocam satan kişinin soyadı yurtseven olunca benim nickim ile denk gelmesi tesadüf olabilir. Yurtseven gamer yurdunu seven gamer olabilir. Ayrıca kötü olan sistemlere kötü diyorum . He neden pch venom öneriyorum diye sorarsan en ucuz 6600 çıkan sistem o ve sarı sitede en ucuz o olur diye düşündüm ve ilanlar uygun geldi.
tesadüf hocamTesadüfe gel