T6 mavi tükendi yazıyor. başka sitelerde de göremedim hep ultra var.t6 ultraya 300 TL falan vermek yerine trendyoldan düz t6'nın mavi modelini alabilirsin, biraz daha estetik bir şey istersen dark freezer x123 alabilirsin, frgb fanlı bir soğutucu ama kontrol edemezsin ledleri.
Montajı kolay mıydı ? Hiç yapmadım zorlanır mıyım bilmiyorum anakartı komple sökmek mi gerekli ?Maxtor CTG8C 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Maxtor CTG8C 4 gr Termal Macun fiyatlarını Akakçe ile takip et! Maxtor CTG8C 4 gr Termal Macun özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.128,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu ikisi ile 11400f sıcaklığının önüne geçtim ben. Kullanıyorum gayet memnunum. Bütçe arttırabilirsen bakabilirsin macuna da
T6 mavi tükendi yazıyor. başka sitelerde de göremedim hep ultra var.
iyi bir termal macun sür yeterli olur bence 11400f serin çalısan bir işlemci zaten
Cevaplar için teşekkürler. İyi bi termal macun sürerim olmazsa alırım bi soğutucu.evet tükenmiş, kötü olmuş.
bunu da tercih edebilirsin o haldeDark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com