Merhabalar, bu sisteme 1100-1200 TL'lik psu arıyorum. İnternette şunu gördüm. Bu alınabilir mi?
Bomba adeta. Saçma bir öneri.Frisby Fr-ps6580p 650 W 80+ Güç Kaynağı Bulk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Frisby Fr-ps6580p 650w 80 Plus 12cm Fan Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glMesaj otomatik birleştirildi:
Buda iyi bir marka Hocam ve daha ucuz ben bunu öneririm size
+1Bomba adeta. Saçma bir öneri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Hocam kullanan çoğu tanıdiğim var memnunlar 3 yılı aşkın süredir kullanıyorlar ama siz bilirsinizBomba adeta. Saçma bir öneri.
Markayı* diyim bu psu yu değilHocam kullanan çoğu tanıdiğim var memnunlar 3 yılı aşkın süredir kullanıyorlar ama siz bilirsiniz
İyi bir marka felan değil. En dandik markalardan bir tanesi.Frisby Fr-ps6580p 650 W 80+ Güç Kaynağı Bulk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Frisby Fr-ps6580p 650w 80 Plus 12cm Fan Power Supply yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glMesaj otomatik birleştirildi:
Buda iyi bir marka Hocam ve daha ucuz ben bunu öneririm size
Belli ki belli başlı konularda bilginiz yok hocam. Onlar şans eseri ayakta kalmış, işi şansa bırakmamak lazım. Bende bu marka psuyu kullandım elektrik kesintisi sonrası ekran kartım ve ramlerim yanmıştı.Hocam kullanan çoğu tanıdiğim var memnunlar 3 yılı aşkın süredir kullanıyorlar ama siz bilirsiniz
Markayı* diyim bu psu yu değil
Hocam nasıl dandik ki son kullanıcı yorumları olumlu amaİyi bir marka felan değil. En dandik markalardan bir tanesi.
bu arkadaşın attığı alınırBomba adeta. Saçma bir öneri.
Hocam ben bu marka psu monte ettim çoğu PC ye ama şikayet edip geri getiren olmadı o yüzden önerdim ama öyle ise kusura bakmayın yanlış biliyormusumBelli ki belli başlı konularda bilginiz yok hocam. Onlar şans eseri ayakta kalmış, işi şansa bırakmamak lazım. Bende bu marka psuyu kullandım elektrik kesintisi sonrası ekran kartım ve ramlerim yanmıştı.
Bir iki kişinin güzel yorum atması o ürünün iyi olduğunu göstermez. Ayrıca şunu da söyliyim oraya yorum yazanların çoğunun bir bilgisi yok zaten bilgili olsalardı frisby marka psu almazlardı. Bilgisayara takıp çalıştırıyolar sonra oraya çok iyi diye yorum yazıyorlar.Hocam nasıl dandik ki son kullanıcı yorumları olumlu ama
Hocam ben evga frisby platoon kullandım bu zamana kadr evgadan en çok memnun kaldım ama dediğim gibi yanlış biliyormuşum kusura bakmayınBelli ki belli başlı konularda bilginiz yok hocam. Onlar şans eseri ayakta kalmış, işi şansa bırakmamak lazım. Bende bu marka psuyu kullandım elektrik kesintisi sonrası ekran kartım ve ramlerim yanmıştı.
Evga bence üzmez zaten ya. Önemli değil hocam sonuçta bilgi sahibi oldunuz.Hocam ben evga frisby platoon kullandım bu zamana kadr evgadan en çok memnun kaldım ama dediğim gibi yanlış biliyormuşum kusura bakmayın