Öneri değil kiPsu berbat. 12v kanalından 504w veriyor.
Yav seni mi kıracam 50 euro daha fazla ekle 700W al geç.Psu berbat. 12v kanalından 504w veriyor.
Şunu bileydi...Öneri değil ki
Biliyorum.Öneri değil ki
Biliyorum zaten. Sadece almayı düşünen olabilir diye belirttim.Yav seni mi kıracam 50 euro daha fazla ekle 700W al geç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu bileydi...
Bu bana abartı geldi. Sana bir olaydan bahsetmek isterim. Bilgisayar gibi "ultra mega delüx lüks" eşyaları bir kenara bırak. Dün arkadaşımla bir şey alacaktık ve geriye 5 tl miz kaldı dedik ki gel "BİM"e gidelim ordan bir cips bir de içeçek alırız. ama bir cip ve bir içecek 6 tl yapıyordu ve bim de kapanmıştı o yüzden biz de onun yerine kuruyemişçiden kaymaklı gofret aldık. yani anlıyacağın bilgisayarı bir kenara bırak bim, a101, şok olm asa kendimize abur cubur bile alamayacağız.Şaka gibi...
Yemin ediyorum böyle bir şey olamaz ya adalet mi bu şimdi?
Ne suçumuz var da biz böyle hayat yaşarken onlar öyle hayat yaşıyor?
Ulan burda 13K yapıyor ve yaklaşık burda 5 6 asgari ücret ederken adamlar orada bir asgari ücret bile etmeyecek bir paraya alıyor.
Bende bir örnek vereyim,Bu bana abartı geldi. Sana bir olaydan bahsetmek isterim. Bilgisayar gibi "ultra mega delüx lüks" eşyaları bir kenara bırak. Dün arkadaşımla bir şey alacaktık ve geriye 5 TL miz kaldı dedik ki gel "BİM"e gidelim ordan bir cips bir de içeçek alırız. ama bir cip ve bir içecek 6 TL yapıyordu ve bim de kapanmıştı o yüzden biz de onun yerine kuruyemişçiden kaymaklı gofret aldık. yani anlıyacağın bilgisayarı bir kenara bırak bim, a101, şok olm asa kendimize abur cubur bile alamayacağız.
keşke alamancı akrabam olsaydı. direk vatandaşlık aldırırdım.Bende bir örnek vereyim,
Mesela PS5, burada 8300 TL, orada 450 500 Euro civarı.
Yani orada adamlar şöyle alıyor, arada sırada eve arkadaş gelir bi fifa atarız pes atarız işte ayda yılda bir girip 1 2 saat takılırım mantığıyla.
Burada ise PS5 lüks bişey olarak görülüyor yani burada 8K para verip alayım da ayda yılda bir arkadaşla gireriz felan diye alamıyoruz.
Daha örnek verecek tonlarca şey var, şu 5 yıl içinde yurt dışına gitme planlarım var ama bakalım ne olacak.
Oturma izni alman daha kolay oluyor ve vatandaş olurken onlar sana kefil olursa vatandaşıl alman daha kolay oluyor ve işlmeler daha da hızlanıyor. Benim arkadaşım var ailesi komple yurtdışında kız ben ingiltereye gitmeyi düşünüyorum diyor araştırmış öyle oluyor diyor zaten akrabaları da okumuş ve bilgisi var.Nasıl yani öyle bir şey olabiliyor mu?
Benim almanya da 2 amcam 2 yengem var
Tamamdır o zaman ilerde bunu bi düşüneceğim.Oturma izni alman daha kolay oluyor ve vatandaş olurken onlar sana kefil olursa vatandaşıl alman daha kolay oluyor ve işlmeler daha da hızlanıyor. Benim arkadaşım var ailesi komple yurtdışında kız ben ingiltereye gitmeyi düşünüyorum diyor araştırmış öyle oluyor diyor zaten akrabaları da okumuş ve bilgisi var.
Kk inşallah olur sen vatandaşlık al bana kefil olursun.Tamamdır o zaman ilerde bunu bi düşüneceğim.
Bide gidip orada bir kızla tanışıp manit yaparsam tamamdır alamancı olacam ben de
Olurum kanka oraya gidip 2 3 ay çalışıp RTX 3000 pc toplarız sonra forumda düzenimiz var yeenim deriz fdpkajdfhakdah.Kk inşallah olur sen vatandaşlık al bana kefil olursun.
fnjsafhsjagfasgfjsklhasf
çöp topluyoruz gelmeyin!!!!Olurum kanka oraya gidip 2 3 ay çalışıp RTX 3000 PC toplarız sonra forumda düzenimiz var yeenim deriz fdpkajdfhakdah.