1150 tl kulaklık önerir misiniz

Robin Buckley

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,517
Bu fiyata kulaklık önerir misiniz. Oyun oynarken kullanacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Havit h2002 d var ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi midir

Havit h2002 d var ama
Fiyatı biraz daha çıkartabilirseniz hocam okumanızı öneririm.

Teşekkür ederim hocam yardımcı oldu

Hocam fiyatı maalesef çıkaramıyorum 930 tlymiş 2002D onu alacağım büyük ihtimal cs falan oynarken sanal 7.1 olmaması çok fark hissettirir mi 2002p ye göre

Hocam fiyatı maalesef çıkaramıyorum 930 tlymiş 2002D onu alacağım büyük ihtimal cs falan oynarken sanal 7.1 olmaması çok fark hissettirir mi 2002p ye göre
Hocam ben öyle ciddi oynayıcı değildim onu söyleyeyim. Özellikle cs'de arkadaşlarla güzel cıvıtıyoruz ama ciddiye bağladığım anlarda önceki kulaklıklarıma göre daha iyi ses kasmaya başladım. Arkadaşlarda "kulağını mı buldun naptın" demişlerdi. İkisi arasında öyle aman aman ses farkı yok zaten ikiside gayet tatminkar (benim için en azından). Tek sıkıntısı konudada bahsettiğim mikrofon olayı.

Hocam ben öyle ciddi oynayıcı değildim onu söyleyeyim. Özellikle cs'de arkadaşlarla güzel cıvıtıyoruz ama ciddiye bağladığım anlarda önceki kulaklıklarıma göre daha iyi ses kasmaya başladım. Arkadaşlarda "kulağını mı buldun naptın" demişlerdi. İkisi arasında öyle aman aman ses farkı yok zaten ikiside gayet tatminkar (benim için en azından). Tek sıkıntısı konudada bahsettiğim mikrofon olayı.
Anladım hocam çok sağolun umarım mikrofon işinde sıkıntı olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,724
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri