- Reaksiyon skoru
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bana gelen sıfırdı sorduğumdada sıfır demişti alırkenSıfır değil. Sıfır neyse o demiş başka bir ilanında. Hepsini geçtim Dvi çıkışlı 144hz vermiyor galiba.
bana gelen sıfırdı sorduğumdada sıfır demişti alırkenSıfır değil. Sıfır neyse o demiş başka bir ilanında. Hepsini geçtim Dvi çıkışlı 144hz vermiyor galiba.
Adam kendi yazmış dostum.bana gelen sıfırdı sorduğumdada sıfır demişti alırken
poşet ve kapakları ile geldi vida etiketleri duruyorjelatini olan her ürün sıfır olmuyor hocam haberiniz olsun
istersen yaz whatsaptan bana oyle dedi diye konu açtımAdam kendi yazmış dostum.
Dostum burada bir kaç kişiye daha uyarı yapmıştım aynı cümle ile. O meşhur cümleyi sanada yazayım. '' Başkasının şeyi ile gerdeğe girilmez''.poşet ve kapakları ile geldi vida etiketleri duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
istersen yaz whatsaptan bana oyle dedi diye konu açtım
https://www.trendyol.com/asus/amd-r...3901/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=756920 burdada benzer bi ilan mevcutEn son birisi PCtoplayanAdamı böyle savunuyordu. 2 aydır video atmıyor.Yalan oldu galiba ?
Dostum burada bir kaç kişiye daha uyarı yapmıştım aynı cümle ile. O meşhur cümleyi sanada yazayım. '' Başkasının şeyi ile gerdeğe girilmez''.
hocam malı neden bu kadar savundunuz anlamadımpoşet ve kapakları ile geldi vida etiketleri duruyor
istersen yaz whatsaptan bana oyle dedi diye konu açtım
mining ekran kartı diyorhttps://www.trendyol.com/asus/amd-r...3901/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=756920 burdada benzer bi ilan mevcut
Basit bir yorum sadece.https://www.trendyol.com/asus/amd-r...3901/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=756920 burdada benzer bi ilan mevcut
Hocam boşu boşuna kendinizi yormayın.Basit bir yorum sadece.
''Ürun görüntü vermedi satıcı gerçekten çok ilgili biri gerçekten teşekkür ediyorum hemen iademizi kabul etti Allah razı olsun''
Sıfır ürünse neden görüntü vermedi acaba ?
Doğru diyorsun. Yine başka bir konuda aynı şeyi yine beraber yaşadık. Şuan o arkadaşlar piyasada yoklar. Ekran kartları Allah'a emanetYa neden anlamıyorsunuz.
''
Mining edition ekran kartını oyun için kullanırsanız 1 2 haftaya kartı yakarsınız. Bu kartlar fabrika çıkışı mining bios ile geliyor ve GPU gücü full kısılıp memory'e yükleniliyor dolayısıyla üstündeki komponentler buna göre dizayn edilmiş. Siz kartı normal biosa çevirdiğinizde bu kartın kapasitesinin %50 60 üstünde çalışmaya zorluyorsunuz. 2 haftaya yakarsınız kartı sakın almayın.
''
Nokta bitti. Bu kart OYUN İÇİN ALINMAZ.
Hocam boşu boşuna kendinizi yormayın.
adamın ilanda 1200w psu var bana hiç güven vermediparam guvende ile aldım ve sıkıntı çıkmadı mining edition ama gaming bioslu bi ekran kartı ve sıfır ciddi anlamda üretilmeyen bu kartın sıfır olması şaşırtıcı ve 10 bin stok bulunuyor
ısı değerleri 70 derece üstüne cıkmıyor furmarkta abdullah abi gorurse incelemesini öneririm
Valla öyle. Tanıyorsan facebookta Kubilay Sağlam var Kubitech. O bile bu kartları 500 600 liraya satıyordu oyunlarda kullanılmıyor diye. Kendisi bizzat deneyimleyip öyle aktırmıştı bana deneyimlerini.Doğru diyorsun. Yine başka bir konuda aynı şeyi yine beraber yaşadık. Şuan o arkadaşlar piyasada yoklar. Ekran kartları Allah'a emanet![]()
Yo hocam o sıfır bı kere adam öyle dedibende de rx550 var jelatinleri duruyor sıfır mı oluyor bu![]()