Yakışan
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Bu çok daha işlevsel görünüyor ancak İngilizce olması sıkıntı.![]()
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
Çok da sıkıntı değil. Attığın klavyeden her açıdan çok çok daha iyi. Kablosuz, Hot Swappable, kaliteli bir ürün. Rampage yaklaşamaz. Zaten çoğu kişi klavyeye bakmadan yazıyor o yüzden üzerindeki şeyler çok önemli değil bence. En kötü Türkçe keycaps alırsınBu çok daha işlevsel görünüyor ancak İngilizce olması sıkıntı.
Hocam bi kere satıcı çöp destek yok üründe bi sıkıntı varsa 14 günlük iade hakkını bile kullanamıyorsun . Yurtdışı garantisiz ürün almaktan hiç bi farkı yok. Türkçe keycaps bugün en az 900 tl civarında klavye parası nerdeyse. Ben rampage alınması taraftarı değilim ama kesinlikle bu firmadan alınmasını önermiyorum . Alışveriş yaptım ve pişman etti beni.Çok da sıkıntı değil. Attığın klavyeden her açıdan çok çok daha iyi. Kablosuz, Hot Swappable, kaliteli bir ürün. Rampage yaklaşamaz. Zaten çoğu kişi klavyeye bakmadan yazıyor o yüzden üzerindeki şeyler çok önemli değil bence. En kötü Türkçe keycaps alırsın
Hocam bi kere satıcı çöp destek yok üründe bi sıkıntı varsa 14 günlük iade hakkını bile kullanamıyorsun . Yurtdışı garantisiz ürün almaktan hiç bi farkı yok. Türkçe keycaps bugün en az 900 tl civarında klavye parası nerdeyse. Ben rampage alınması taraftarı değilim ama kesinlikle bu firmadan alınmasını önermiyorum . Alışveriş yaptım ve pişman etti beni.