oww test videolarına baktımda bu daha iyiymis pardanBu daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En azından şu Kioxia denilen illet ssd yok. valla sadece onun hakkında sitem ettiğim bir konu yapıp uyarı yicem yakında.
Bu İşlemci r5 3600 den daha iyinasıl onda r5 3600 yokmu
evet evet baktım simdi daha iyiymisBu İşlemci r5 3600 den daha iyi
bence donanım arsivinin yeni cıkaracagı sistemi bekle acelen yoksa ya da biraz daha ekleyip 6600 almaya calıssanırım alacağım bunu ya. çıkan sistemleri internetim ve şu an kullandığım bilgisayarım yakalamama müsaade etmiyor ( :
fiyat olarak kısıtlamam çok yok ama itopyada 13700 e 3060 görüp yetişemedim şuan 14600 e olan 6600xt 3 stok gözüküyor ama ekran kartı bittiği için alınamıyor 16 marttan sonra bu fiyatları görebilir miyiz şüpheliyimbence donanım arsivinin yeni cıkaracagı sistemi bekle acelen yoksa ya da biraz daha ekleyip 6600 almaya calıs
Bence al geçfiyat olarak kısıtlamam çok yok ama itopyada 13700 e 3060 görüp yetişemedim şuan 14600 e olan 6600xt 3 stok gözüküyor ama ekran kartı bittiği için alınamıyor 16 marttan sonra bu fiyatları görebilir miyiz şüpheliyim![]()
haklısın diyecek bir sey yok benimde umudum 4gydi alamadım sepete kadar gittim satın alamadım bekliyorum yeni sistemi benim para kısıtlamamda var oyuzden ben cok sıkıntıdayımfiyat olarak kısıtlamam çok yok ama itopyada 13700 e 3060 görüp yetişemedim şuan 14600 e olan 6600xt 3 stok gözüküyor ama ekran kartı bittiği için alınamıyor 16 marttan sonra bu fiyatları görebilir miyiz şüpheliyim![]()
daha iyi benceG4'e yakın F/P'likte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam i5 11400F ile kapışıyor galiba. bir o önde, bir i5 11400f.
çok iyi sistem bence al geçAcaba alınır mı ki yoksa yeni çıkacak sistemi mi beklesek
ah be dostum senle aynı kaderi paylasıyoruzAcaba alınır mı ki yoksa yeni çıkacak sistemi mi beklesek