Bu tamamen sana kalmış. Gideceğin özel okul iyi ise ben özel okula giderdim.Bu sene 11.sınıfım. özel okula gitmeli miyim veya devlet okulunda kalıp dershane falan mı yapmalıyım?
paran varsa bekleme derim.Bu sene 11.sınıfım. özel okula gitmeli miyim veya devlet okulunda kalıp dershane falan mı yapmalıyım?
Beden eğitimi hocası bile sınav yapıyor ve ben hocaların iyi olduğunu pek düşünmüyorum özel okula nazaran bu yüzden sordumBenim gittiğim okul devlet okulu, ama hocaları çok iyi olduğu için burda devam edeceğim. 12. Sınıfta afedersiniz inek gibi çalışıp sınava gireceğim.
Hangi ildesiniz? Sakıncası yoksa okulun ismi nedir?Beden eğitimi hocası bile sınav yapıyor ve ben hocaların iyi olduğunu pek düşünmüyorum özel okula nazaran bu yüzden sordum
öyle zaten. Sanırım ordaki hocalar yazılı sınavlarını kolay soruyomuş ve fazla fazla puan veriomuş. (başkalarından duydum. yanlışta olabilir)Beden eğitimi hocası bile sınav yapıyor ve ben hocaların iyi olduğunu pek düşünmüyorum özel okula nazaran bu yüzden sordum
uyarı almana son 2 DKözel okul not şişirmek ve gö*ünü kaldırmaktan başka işe yaramaz gidiyorsan bunun bilincinde git notlarını yüksek tutmak için
Puanı kaç? Ben İstanbul/Kadiköy'de okuyorum.Samsunda puanlı bir anadolu lisesindeyim