11de özel okula gitmeli miyim

Scrnew

80+
Reaksiyon skoru
59
Bu sene 11.sınıfım. özel okula gitmeli miyim veya devlet okulunda kalıp dershane falan mı yapmalıyım?

Benim gittiğim okul devlet okulu, ama hocaları çok iyi olduğu için burda devam edeceğim. 12. Sınıfta afedersiniz inek gibi çalışıp sınava gireceğim.

Benim gittiğim okul devlet okulu, ama hocaları çok iyi olduğu için burda devam edeceğim. 12. Sınıfta afedersiniz inek gibi çalışıp sınava gireceğim.
Beden eğitimi hocası bile sınav yapıyor ve ben hocaların iyi olduğunu pek düşünmüyorum özel okula nazaran bu yüzden sordum

Beden eğitimi hocası bile sınav yapıyor ve ben hocaların iyi olduğunu pek düşünmüyorum özel okula nazaran bu yüzden sordum
Hangi ildesiniz? Sakıncası yoksa okulun ismi nedir?

Notlarım güzel olsun diyorsan özel okul.

öyle zaten. Sanırım ordaki hocalar yazılı sınavlarını kolay soruyomuş ve fazla fazla puan veriomuş. (başkalarından duydum. yanlışta olabilir)
Ne kadar haksızlık olsada en azından OBP puanın yüksek gelir.

Uygunsuz dil
özel okul not şişirmek ve gö*ünü kaldırmaktan başka işe yaramaz gidiyorsan bunun bilincinde git notlarını yüksek tutmak için

Geri