Çok arada bir bütçe biraz yukarısında daha iyileri var 11.000 TL bütçeye biraz arttırmanız söz konusu olur mu?Merhabalar, 11k bütçem var ve bir sistem toplamak istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Özellikleri nedir kaba taslak üstadım.monitör vs.11k ya dahilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 12k lık alcam kendim topladım
mq sistem ldu benimki 2 aysonra falan alcam
Hmm Monitor ve ekipmanlar dahil ise bir şey diyemem. Ama sadece kasa o fiyata olsaydı diyeceğim neden ekran kartlı 6600xt var iken dediğin bütçe de öyle düşünmedin olurdu. İçine sinen sistem ise şimdiden hayırlı olsun.m2 ssd nin gb tından kıs hızına ver gtx 1650superli 350wat lık i3 12100f libide meş ucuza kasa buldunmu mq oluyor 12.500tlye toplanıyo
ve benim 12 k lık sistemde monitör klavye dahil
12k yapabilirim bütçemiÇok arada bir bütçe biraz yukarısında daha iyileri var 11.000 TL bütçeye biraz arttırmanız söz konusu olur mu?
1650 li sistemlere çok yanaşasım ondan dolayı pek düşünmedim açıkçasım2 ssd nin gb tından kıs hızına ver gtx 1650superli 350wat lık i3 12100f libide meş ucuza kasa buldunmu mq oluyor 12.500tlye toplanıyo
ve benim 12 k lık sistemde monitör klavye dahil
Sadece Kasa mı? Monitör dahil mi?12k yapabilirim bütçemi
1650 li sistemlere çok yanaşasım ondan dolayı pek düşünmedim açıkçası
sadece kasaSadece Kasa mı? Monitör dahil mi?
Üstadım benim bildiğim ve sana önerebileceğim 13.000 TL daha altında bir sistem bulunur ama bu sefer ekran kartı düşük olur.sadece kasa
12.000 TL bütçe veriyorken gelip 3050 veya 6500xt filan önermek istemiyorum az bir bütçe değil netice de. Veya da en kötü fırsatları kampanyaları takip edip geçenlerde 3060 ekran kartlı sistemler satıldı o şekil yapabilirsin. Şimdiden inşallah istediğin sistemi bulursun.Üstadım benim bildiğim ve sana önerebileceğim 13.000 TL daha altında bir sistem bulunur ama bu sefer ekran kartı düşük olur.
BLADE-6600XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS RX 6600 XT DUAL OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-6600XT oyuncu bilgisayarı ryzen 5 5500 ve DUAL RX 6600 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Ben bunu atayım yine de sana daha iyisini öneren var ise onu değerlendir. Kendi bütçene de yakın olduğu takdirde.