Doğru diyorsunuz ancak çok da beklemek istemiyorum sürekli fiyatlar artıyor minik de olsa.Şu an stok 1 ay bekleyin 3060ti'lı bir sistem alabilirsiniz.
Artmıyor merak etmeyin su an yüksek olmasının sebebi stok sorunu stoklar yenilenince fiyatlarda düşücek şimdi alırsanız pişman olursunuz.Doğru diyorsunuz ancak çok da beklemek istemiyorum sürekli fiyatlar artıyor minik de olsa.
öyle diyorsun ancak 2 hafta önce bi hazır sistem baktım alıcaktım ancak ihtiyacım oldu parayı harcamam gerekti ve 11k kaldı pc buydu ve fiyatı 800 küsür arttı 2-3 gündeArtmıyor merak etmeyin su an yüksek olmasının sebebi stok sorunu stoklar yenilenince fiyatlarda düşücek şimdi alırsanız pişman olursunuz.
Dediğim gibi stok sorunu uygun sistem görenler dalıyor ve fiyatının yükselmesine sebep oluyor stoklar gelince sorun kalmayacak merak etme.öyle diyorsun ancak 2 hafta önce bi hazır sistem baktım alıcaktım ancak ihtiyacım oldu parayı harcamam gerekti ve 11k kaldı pc buydu ve fiyatı 800 küsür arttı 2-3 günde
Sinerji DaggerDale Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı
Sinerji DaggerDale Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
1 ay içinde düzeleceğine emin misiniz?Dediğim gibi stok sorunu uygun sistem görenler dalıyor ve fiyatının yükselmesine sebep oluyor stoklar gelince sorun kalmayacak merak etme.
tavsiye için tşk ederim ama genede şuan da 11k ya kadar hazır bi kasa arıyorum oyun içinDediğim gibi stok sorunu uygun sistem görenler dalıyor ve fiyatının yükselmesine sebep oluyor stoklar gelince sorun kalmayacak merak etme.
1-1.5 aya düzeleceğini düşünüyorum maks 2 ay diyebilirim.1 ay içinde düzeleceğine emin misiniz?
nasıl bu kadar eminiz peki bazıları mayıs haziran anca diyor bazıarlıda yazdan sonrasına diyor1-1.5 aya düzeleceğini düşünüyorum maks 2 ay diyebilirim.
Peki hocam siz bilirsiniz ama sonra pişman olursunuz.tavsiye için tşk ederim ama genede şuan da 11k ya kadar hazır bi kasa arıyorum oyun için
1 ay içinde düşeceğinin garantisi yok fiyatların . Fiyat düşecek diye de 5-6 beklemeyi mantıklı bulmuyorumPeki hocam siz bilirsiniz ama sonra pişman olursunuz.
Şu an bu bütçede sanırım 5700xt/2070s'li sistemler var ha 2060'lı sistem fln varsa hocam cidden almayın.