11K Oyun bilgisayarı

WarSisT

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
11000
11.000 e kadar hazır sistem arıyorum oyun oynamak için yardımcı olurmusunuz lütfen. Sırf kasa olacak

Şu an stok 1 ay bekleyin 3060ti'lı bir sistem alabilirsiniz.

Doğru diyorsunuz ancak çok da beklemek istemiyorum sürekli fiyatlar artıyor minik de olsa.
Artmıyor merak etmeyin su an yüksek olmasının sebebi stok sorunu stoklar yenilenince fiyatlarda düşücek şimdi alırsanız pişman olursunuz.

Artmıyor merak etmeyin su an yüksek olmasının sebebi stok sorunu stoklar yenilenince fiyatlarda düşücek şimdi alırsanız pişman olursunuz.
öyle diyorsun ancak 2 hafta önce bi hazır sistem baktım alıcaktım ancak ihtiyacım oldu parayı harcamam gerekti ve 11k kaldı pc buydu ve fiyatı 800 küsür arttı 2-3 günde

öyle diyorsun ancak 2 hafta önce bi hazır sistem baktım alıcaktım ancak ihtiyacım oldu parayı harcamam gerekti ve 11k kaldı pc buydu ve fiyatı 800 küsür arttı 2-3 günde

Dediğim gibi stok sorunu uygun sistem görenler dalıyor ve fiyatının yükselmesine sebep oluyor stoklar gelince sorun kalmayacak merak etme.

Dediğim gibi stok sorunu uygun sistem görenler dalıyor ve fiyatının yükselmesine sebep oluyor stoklar gelince sorun kalmayacak merak etme.
tavsiye için tşk ederim ama genede şuan da 11k ya kadar hazır bi kasa arıyorum oyun için

tavsiye için tşk ederim ama genede şuan da 11k ya kadar hazır bi kasa arıyorum oyun için
Peki hocam siz bilirsiniz ama sonra pişman olursunuz.

Şu an bu bütçede sanırım 5700xt/2070s'li sistemler var ha 2060'lı sistem fln varsa hocam cidden almayın.

Peki hocam siz bilirsiniz ama sonra pişman olursunuz.

Şu an bu bütçede sanırım 5700xt/2070s'li sistemler var ha 2060'lı sistem fln varsa hocam cidden almayın.
1 ay içinde düşeceğinin garantisi yok fiyatların . Fiyat düşecek diye de 5-6 beklemeyi mantıklı bulmuyorum

biraz stok bekle belki 10600kf-rtx3060 sistem toplana bilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,458
Üyeler
197,472
Son üye
Arda Ü.
Geri