12.000 TL bütçeyle 9800X3D ye anakart

EfoWars

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
525
Bütçe
12000
Merhaba 9800x3D işlemci için üst veya orta üst segment bir anakart bakıyorum. Aradığım özellikler MOSFET soğutmalarının iyi olması ve minimum 2 adet M.2 slotu olması. Kısaca ileriye dönük bir anakart arıyorum.

Bu nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatı kaçırdın. Şuan incehesapta 12.999 TL bana kalırsa süresi bitmeden direkt al.

1762551558282.webp

sırf o yüzden aldım yoksa bütçemin bile çok üstünde bir kartı baktım taksit çok iyi dedim olmuşken neden olmasın ama az önce bi yerde saçma bi şekilde sata ssd desteklememsi gibi bir şey okudum doğrumudur bu
o konuda bilgim yok.

bu anakart da 12.3kya dusmustu ve yine 10 taksit vardi. alsam mi diye dusunurken indirimi bitti ama yine indirim olabilir. acaba hangisi daha iyi? benim de butcemin cok uzerindeler ama 10 taksit olmasi alinabilir kiliyor

o konuda bilgim yok.

bu anakart da 12.3kya dusmustu ve yine 10 taksit vardi. alsam mi diye dusunurken indirimi bitti ama yine indirim olabilir. acaba hangisi daha iyi? benim de butcemin cok uzerindeler ama 10 taksit olmasi alinabilir kiliyor
kasam msi benim anakartımda msi olsun istedim açıkcası o yüzden de baya yanaştım msi mag pano 100r aldım içinde tam dursun istiyorum kasanın önünde ledli logosu falan var kafamda düşününce güzel oldu

o konuda bilgim yok.

anakart işi en çıkılmaz iş ama onı anladım 2 günde .d

kasam msi benim anakartımda msi olsun istedim açıkcası o yüzden de baya yanaştım msi mag pano 100r aldım içinde tam dursun istiyorum kasanın önünde ledli logosu falan var kafamda düşününce güzel oldu

anakart işi en çıkılmaz iş ama onı anladım 2 günde .d
benim yaklasik 2 ay oldu toplamaya baslayali. 3 haftadir felan kalan tek parca anakart :D

benim yaklasik 2 ay oldu toplamaya baslayali. 3 haftadir felan kalan tek parca anakart :D
2 ay mı korkunç ben aslında kasa alıp şu anki sistemi geçircektim hazır sisteme yeni yılda zam vs deyince herşeye gelir kasayıda yenilerken içinide yenileyim dedim mercedese tofaş paspası gitmez hesabı girdim bu yola şu an sadece kasa anakart ve ekran kartım var .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,664
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri