oyun bakımından hangi işlemci daha iyi performans veriyor hocamLenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD, Intel Core i5-11320H, 8GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR6, FreeDOS, 82K101FDTX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD, Intel Core i5-11320H, 8GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR6, FreeDOS, 82K101FDTX : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
eğer amd istiyorsanız bunu da alabilirsiniz
Bu tabii ki etrafa çok cahil insan var bu fiyata 1650 öneriyorlar yaoyun bakımından hangi işlemci daha iyi performans veriyor hocam
Şuan 18.5 olmuş alınmazbunu alacağım galiba yokmu başka öneri yapıcak ?
Bütçe max kaça kadar hocam güncel olaraköneri varmı peki hocam
19'a kadar çıkabilirsen buna da bakabilirsinbunu alacağım galiba yokmu başka öneri yapıcak ?
Ben birkaç gün önce 14k ya aldım Acer nitro 5 R5 5600h/ Gtx 1650 olan modelini. Açıkçası ortalama bir laptop, iş görür fakat bütçeniz fazla ise başka markalara almak daha iyi olur diye düşünüyorum. Benim aldığım fiyata özellik olarak en iyi laptop buydu bu yüzden bunu aldım. Sadece malzeme kalitesi olarak biraz korkuyordum, beklediğimiz üstünde, çoğu laptopta olduğu gibi malzeme kalitesi. Ekranı daha iyi olabilirdi. Fan sesi çok geliyor diyorlardı laptopun yorumlarında, normal kullanımda öyle birşeyle karşılaşmadım. Benim deneyimlerim bunlar. Alınabilecek bir laptop ama çok fazla para vermeye değmez kısacası. (Laptopta ölü piksel çıktı o yüzden iade yada değişim yaptıracağım. )acer önermiyorlar hocam forumda bildiğim kadarıyla