Neler Yeni

12.5K fiyata bu sistem alınır mı? İndirimli gözüküyor

ozemheri

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Selçuk Aslan
Aynı fiyat kategorisinde 8gb 3060 bile yok. Bence de inanılmaz uygun yine de sorayım dedim. Akıl akıldan üstündür 😌 teşekkür ederim fikriniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Coil while ne bilmiyorum hocam. Kusura bakmayın çok bilgim yok bu konularda😁
kısa sürede psu sıkıntı çıkarmaz ilk fırsatta fsp markasından bir 500-650w arası bir psu almanı tavsiye ederim onuda satarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
hocam maddi sorununuz yoksa r5 5600 yapabilirsiniz fakat r5 5500 de 3060 için ucu ucuna (bazı oyunlarda yeterlidir ) fakat tatmin eder.

Aynı fiyat kategorisinde 8gb 3060 bile yok. Bence de inanılmaz uygun yine de sorayım dedim. Akıl akıldan üstündür 😌 teşekkür ederim fikriniz için

Coil while ne bilmiyorum hocam. Kusura bakmayın çok bilgim yok bu konularda😁
hocam itopyada yakın zamanda kampanyası biten bir ürün vardı 12 gb 3060 olması lazım psu sıkıntı bir tık onuda zaten ileride çözersiniz.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
hocam maddi sorununuz yoksa r5 5600 yapabilirsiniz fakat r5 5500 de 3060 için ucu ucuna (bazı oyunlarda yeterlidir ) fakat tatmin eder.
5600 mpk +1k ile eklemeyi düşünüyorum. Zaten 14k bütçem vardı

hocam itopyada yakın zamanda kampanyası biten bir ürün vardı 12 gb 3060 olması lazım psu sıkıntı bir tık onuda zaten ileride çözersiniz.
Onu zaten 2 hafta beklerim yenisini alırım. Onu da elden çıkartırım. Para varken ne gerekiyorsa düzgün yapayım sonra olmuyo elde para kaliyoz ortada

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
5600 mpk +1k ile eklemeyi düşünüyorum. Zaten 14k bütçem vardı

Onu zaten 2 hafta beklerim yenisini alırım. Onu da elden çıkartırım. Para varken ne gerekiyorsa düzgün yapayım sonra olmuyo elde para kaliyoz ortada
doğru hocam

Ione

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Baran Çelik
hocam çok iyi sistemmiş ben de sinerjiden rx6700xt li sistemi almıştım birkaç özelleştirme ile 14k ya. Onu almamış olsam muhtemelen bu sistemi alırdım

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan
hocam çok iyi sistemmiş ben de sinerjiden rx6700xt li sistemi almıştım birkaç özelleştirme ile 14k ya. Onu almamış olsam muhtemelen bu sistemi alırdım
Rx6700xt çok iyi kart ama amd korkutuyo. Başımı ağrıtmasın diye bakmadım hiç zaten şuan 14k ya bulamam gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
baya iyi ye almışsınız hocam sizde ekran kartı mdeliniz ne acaba ? coil while çıktımı

Rx6700xt çok iyi kart ama amd korkutuyo. Başımı ağrıtmasın diye bakmadım hiç zaten şuan 14k ya bulamam gibi
hocam amd iyide kronik olarak bazı kartlarda çok sıkıntı cıkartıyor genelde coil while

Ione

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Baran Çelik
ben de ilk kez sistem alıyorum ve f/p olması açısından rx6700xt kaçırmak istemedim, nvidia çok daha pahalı oluyor ve hikaye oyunlarından ziyade fps oynuyorum. Ama bu sistem de baya iyi kanka hatta beni bile düşündürdü :)

baya iyi ye almışsınız hocam sizde ekran kartı mdeliniz ne acaba ? coil while çıktımı

hocam amd iyide kronik olarak bazı kartlarda çok sıkıntı cıkartıyor genelde coil while
kanka deneme fırsatım olmadı henüz sistem kargoda, ancak son yıllarda böyle sorunları olmadığını düşünüyorum amd serisinin deneyip göreceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
ben de ilk kez sistem alıyorum ve f/p olması açısından rx6700xt kaçırmak istemedim, nvidia çok daha pahalı oluyor ve hikaye oyunlarından ziyade fps oynuyorum. Ama bu sistem de baya iyi kanka hatta beni bile düşündürdü :)

kanka deneme fırsatım olmadı henüz sistem kargoda, ancak son yıllarda böyle sorunları olmadığını düşünüyorum amd serisinin deneyip göreceğim
hocam profilimdeki konuyu inceleyebilirsiniz özellikle kartınız asus dual ise iletişimde kalın benimle.

rog serisinde bobinleri super allow power diye bişey kullanmışlar ama genede cw bol özellikle asusta

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Yusuf Kaplan

Ben 3d modelleme ve yazılım için de kullancam. Yazılım açısından da Nvidia dediler ondan direkt cokcem buna. Zaten 1-2 oyun arada işimi görsün beni 5-6 yıl götürsün yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
Ben 3d modelleme ve yazılım için de kullancam. Yazılım açısından da Nvidia dediler ondan direkt cokcem buna. Zaten 1-2 oyun arada işimi görsün beni 5-6 yıl götürsün yeter
hocam ben arada bug bounty çıkan hobi olarak oyun tasarımı ile uğraşan ayriyeten solidworks vb çizim uygulamalarını kullanıp epeyce oyun oynayan birisiyim amd seriside iyidir ama driverları halen kötü wattman vs den bahsetmiyorum bazı oyunlarda sıkıntı yaratıyor mesela rdr2 water render bug diye aratırsanız görürsünüz bende konusuda açık durumda birazdan çözümünüde paylaşıcağım.

Ione

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Baran Çelik
hocam profilimdeki konuyu inceleyebilirsiniz özellikle kartınız asus dual ise iletişimde kalın benimle.

rog serisinde bobinleri super allow power diye bişey kullanmışlar ama genede cw bol özellikle asusta
  • XFX Radeon RX 6700 XT Speedster SWFT 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
kart bu kanka sıkıntı mı yaratır bana, çok hakim değilim ama sorun yaşamam diye düşünmüştüm

Top Bottom