Benimkide 16 sı 20 si
Kargoya verince de getirmiyorlar ki
Benimki bayağı hızlı gelmiş o zaman.
Ben aldim dun gekdi kargo. Ürünler ithal TR üretimi değil. Arapça yazılar var hep. Ama paketleme iyi tadıda aynı tr de satılan yeşil pringles. Bence 93 tl eder 12 tanesi..İnş. hepsini 3 gün içinde yemek zorunda kalmayız. Hadi hayırlısı. . Alıntıyı görüntüle
Fiyatına değer tabi ki bence TR üretimi olmaması daha güzel Alman nutellası misaliBen aldim dun gekdi kargo. Ürünler ithal TR üretimi değil. Arapça yazılar var hep. Ama paketleme iyi tadıda aynı tr de satılan yeşil pringles. Bence 93 TL eder 12 tanesi.
Ürün tekrar gelmiş ama fiyat 99 TL olmuş...Pringles Sour Cream & Onion 70 gr Cips x 12 Ad - PttAVM.com - 2024
Pringles Sour Cream & Onion 70 gr Cips x 12 Adet Pringles Sour Cream & Onion 70 gr Cips x 12 Adet - 2024www.pttavm.com
aroma olarak paprika ve acılı olan kadar hiçbir ürün yok. Aroması biraz daha fazla olmalıydı daha az olsa sade gibi olurdu.Bana da birkaç gün önce geldi.
Aroması zayıf geldi, aroması biraz daha olsa kesinlikle almayan 1000 pişman derdim.
Yine de tadı güzel, bayatlığı var fazla değil. Yine de nadir pringles yiyenlerdenseniz gelen paket size küçük gelecektir.
Kargoda olan dostlar, birkaç gün sonra dağıtıma çıktı, yani kargoya verilme yavaştı bi süre sonra hızlandı bendeki süreç.