tecrübelerine güvenerek seneye saklıyorum o zamanTarihi 1-2 hafta geçse de bir şey olacağını sanmıyorum. Sonuçta süt ürünü, et vb. değil. Ayrıca The Long Dark'da az bayat abur cubur gömmedim. Oyun tecrübelerime dayanarak problem olmaz.
tecrübelerine güvenerek seneye saklıyorum o zamanTarihi 1-2 hafta geçse de bir şey olacağını sanmıyorum. Sonuçta süt ürünü, et vb. değil. Ayrıca The Long Dark'da az bayat abur cubur gömmedim. Oyun tecrübelerime dayanarak problem olmaz.
Sağlık açısından bir sorun olmayabilir, ancak bayat cipsi yemek isteyip istememek sana kalmış bir tercihtir ve ben bilemem.tecrübelerine güvenerek seneye saklıyorum o zaman
Cipslerde SKT olmuyor o yüzden çok zorlama 3 ay sonra da yersinbenimki halen gelmedi 24 taneyi nasıl bitircem 1 ayda, neyse bayram günü şeker niyetine çoluk cocuga cips dağıtırım
ithal demek istedin Benimki geldi valla çatur çutur 1 kutuyu yok ettim.ürün geldi sanırım kaçak arkadaşlar türkçe etiket yapıştırılıp gönderilmiş
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla başta garipsedim ama sonra مذاقه جيد جداithal demek istedin Benimki geldi valla çatur çutur 1 kutuyu yok ettim.
valla ayni tat daha ucuzithal demek istedin Benimki geldi valla çatur çutur 1 kutuyu yok ettim.