Neler Yeni

12 civarı laptoplar ne önerirsiniz hangisi daha iyi olur

koiosouz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Oğuz
Bütçe
12000
Son haftalarda baya araştırdım 1 artı 1 eksi farklılıklar oluyor fiyat 11.5 12.5 arası değişiyor tam güzel buldum diyorum ssd 256 çıkıyor hepsiburada gibi yerlerden baktığımdada yükseltme seçeneklerini bulamıyorum şuan da hangisi ısınır ısınmaz sorun çıkartır ondanda emin olamıyorum şuan koleksiyon yaptım hangisine indirim gelir filan diye bir kaç tane buldum sizce hangisi daha çok iş yapar?

Bu ilki işlemci biraz daha düşük ama ortalama özellikler güzel duruyor.
Diğer yandan 3050li sistem var fakat bundada ssd düşük kalıyor emin olamadım.
Birde ortalama olarak bu var ama acer ne kadar iyidir problem çıkartır mı bilemem koleksiyonda monsterda var tabi
En çok içine sinenlerden biri bu oldu ama 3050 olması biraz daha cezbederken ssdleri düşük olduğu için içimdende gelmiyor ne yapsam bilemedim ne tavsiye edersiniz?

soul

80+ Silver
monster en mantıklısı , hakkında çok kötü yorumlar var evet ama bende monster kullanıcsıyım ve bir sorunla karşılaşmadım şükür .

hp'nin de alınabilirliği var

koiosouz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monster en mantıklısı , hakkında çok kötü yorumlar var evet ama bende monster kullanıcsıyım ve bir sorunla karşılaşmadım şükür .

hp'nin de alınabilirliği var
Yakın arkadaşımda monster kullanıyor aynısını dedi monster içime siniyor

soul

80+ Silver
Yakın arkadaşımda monster kullanıyor aynısını dedi monster içime siniyor
2 arkadaşım da monster almıştı benden hemen sonra , onların ekran gitme ve daha gelmeme sorunu vardı biri düzeltmişti diğeri değişim yaptı.
ama genel olarak bizim milletin bir şey kötü ise yerin dibine sokana kadar ağzı durmaz.
Ben sorun yaşamadım , yaşamayan arkadaşlarımda oldukça fazla
fanboy değilim :)

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,158
İsim
Oğuz Oğuz

koiosouz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bi 13e dek çıkarım da şimdi soğutucu ve masa filan da alcam eskileri hep atmıştım 13.5 çok oluyor :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 arkadaşım da monster almıştı benden hemen sonra , onların ekran gitme ve daha gelmeme sorunu vardı biri düzeltmişti diğeri değişim yaptı.
ama genel olarak bizim milletin bir şey kötü ise yerin dibine sokana kadar ağzı durmaz.
Ben sorun yaşamadım , yaşamayan arkadaşlarımda oldukça fazla
fanboy değilim :)
Baya ilgili ama teknik servisi yani sıkıntı çıksada çözüyolar

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,722
Üyeler
163,541