nasıl abiValla aldım şimdi aldim
Katılıyorum hocam birde farklı hesaplardan birden fazla alan varsa dinen doğru olduğunu düşünmüyorumGerek yok knk ya millet annesine hanımına alıyor salalım alsınlar iyi oldu bence ihtiyacı olana gitmiştir muhtemelen
Din ne alaka dostum. 3 den fazla airfry haram mı sayılıyor?Katılıyorum hocam birde farklı hesaplardan birden fazla alan varsa dinen doğru olduğunu düşünmüyorum
Valla anneme kıyamıyorum artık yaş çok ilerledi uğraşmasın diye aldım. Ben kendime yine alırım.Ama şuan onun işi görülsünGerek yok knk ya millet annesine hanımına alıyor salalım alsınlar iyi oldu bence ihtiyacı olana gitmiştir muhtemelen
Asdasdas adam haklı parasıyla lmıyor musunDin ne alaka dostum. 3 den fazla airfry haram mı sayılıyor?
Yaw niye herşeyi yanlış anlıyorsunuz tamam 1 tane al sat yap ama stoklamak doğru olmaz millet annesine veya hanımına alıyor ??Din ne alaka dostum. 3 den fazla airfry haram mı sayılıyor?
Katılıyorum hocam birde farklı hesaplardan birden fazla alan varsa dinen doğru olduğunu düşünmüyorum
vay he 1 saattir bakıyorum alamadım adam almığAlıntıyı görüntüle
Buyur dostum
ekran goruntusu atsan ya
yo olmuyor en az 20 kere öyle ürün satın aldımİptal olabiliyor çoğu durumda. Sadece ininalde iptal olmuyor sanırım. Durgod klavye kaybettm bunun yüzünden.
Şaşkınım bende nasıl aldığımavay he 1 saattir bakıyorum alamadım adam almığ