Ben konuyu ilk görenlerdenim istesem fazla fazla alırım ama insanın vicdanı rahatsız olması lazım klavye ile aynı şey değil bu ürünBankada mantıklı gelmedi çünkü hani kasa al-satı elimde olsa bende yaparım ancak bu yılda 1 geliyor o ayda 1 ve onu tek tek alabilirsin bunda öyle bir şey de yok 5k ya satmak bence etik değil indirimi ben yapsam üzülürüm şahsen
7000 liraya almış olmayasın dikkat etŞaşkınım bende nasıl aldığıma
Serbest piyasa hocam istediğini yaparŞimdi aldım diyenler, al sat için alanlar, vallahi çok sinirliyim , yazık yazmak için yazıyorsunuz, al satcilar bari burda salın.
Baktım fiyat aynı7000 liraya almış olmayasın dikkat et
1 den fazla airfry almak dinen caiz değildir. Biraz oku araştır kardeşim.Din ne alaka dostum. 3 den fazla airfry haram mı sayılıyor?
Dinen ticaret yapmak yasak değil hocam neyi doğru değil? (Ben de alamadım bu arada)Katılıyorum hocam birde farklı hesaplardan birden fazla alan varsa dinen doğru olduğunu düşünmüyorum
Hocam sizi severim ama mantıklı düşünmek lazım 3-5 tane alıp satmak mantıklı mı sen şuan almak istemezmiydin meselaDinen ticaret yapmak yasak değil hocam neyi doğru değil? (Ben de alamadım bu arada)
Kendini belli etme bu kadar.Serbest piyasa hocam istediğini yapar