ben yanlış yere mi bakıyorum acaba link atar mısın?
ındırım gitti beklıyorumben yanlış yere mi bakıyorum acaba link atar mısın?
bu fiyattan bile değil 3 k olsa yıne alınır benceYani şu anda bu fiyattanda alınır, ama black fridayda kesin 2238 TL den gelecek,
Mesele ürünün olmaması.Geldiği gibi tükeniyor.Diğer satıcılar da 7k dan satıyor.la bu fiyattan hep satıyordu zaten satıcı niye nöbet tutuyorsunuz ki. Abdullah hocam da 2900den mi ne almıştı zaten.
kanka tamamda bende şunu diyorum bu ürünün normal fiyatı her şey dahil 2900dü zaten. 7 bine satanlar karaborsacı. 3 bin tabii ki eder ama 1 hafta önce de öyleydi 1 ay önce de muhtemelen. nöbet tutmalık bir olay yok yani onu diyorum. stok avcıları tükensin yorulsunlar gelir aynı fiyattan bol stok.Mesele ürünün olmaması.Geldiği gibi tükeniyor.Diğer satıcılar da 7k dan satıyor.
3bindi evet doğru ama sen seepeti tamamlama kısmına kadar gelmemişsin dostum. ürün 3000di kargolama vergi üstüne binince 4700lira falan yapıyordukanka tamamda bende şunu diyorum bu ürünün normal fiyatı her şey dahil 2900dü zaten. 7 bine satanlar karaborsacı. 3 bin tabii ki eder ama 1 hafta önce de öyleydi 1 ay önce de muhtemelen. nöbet tutmalık bir olay yok yani onu diyorum. stok avcıları tükensin yorulsunlar gelir aynı fiyattan bol stok.
Ben de gelmesini isterim alamadım.Stoklar fazla olsun ve yetişeyim sadece bunu istiyorum.Dün ve bugün f5 atmaktan bunaldım.kanka tamamda bende şunu diyorum bu ürünün normal fiyatı her şey dahil 2900dü zaten. 7 bine satanlar karaborsacı. 3 bin tabii ki eder ama 1 hafta önce de öyleydi 1 ay önce de muhtemelen. nöbet tutmalık bir olay yok yani onu diyorum. stok avcıları tükensin yorulsunlar gelir aynı fiyattan bol stok.
hayır abdullah hocam her şey dahil 2900a aldığını videoda söylüyordu3bindi evet doğru ama sen seepeti tamamlama kısmına kadar gelmemişsin dostum. ürün 3000di kargolama vergi üstüne binince 4700lira falan yapıyordu