Neler Yeni

12 pro hala alınır mı?

Vitorrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Tahir Öztürk
fiyat söylemeyeceksen ne diye sorarsın ki nereden bilelim ucuza mı alıyorsun pahalıya mı

Arabasevdalısı

80+ Bronze
35K ya cihaz alıp "çok ucuza arkadaş kıyağın kralından şöyleli böyleli müq cihaz ama fiyat şöyle diyim ekmekten biraz daha ucuz"
13500 -14500 e alırım demiştim olur dedi arkadaşıma sordum cihaz 128gb tr 2tb lik iCloud da var üyeliğini silersem arkadaşın gider mi iCloud ? 2 dediğim gibi almış yanlış yönlendirmişim kb konu gerçek 1-2 hafta içinde telide alıp eklerim arkadaşımdan
Çok komiksiniz sinan enginden ders falan mı alıyorsunuz acaba?
Gerçekten şaka değil konu dostum

şahin doğan

80+ Platinum
13500 -14500 e alırım demiştim olur dedi arkadaşıma sordum cihaz 128gb tr 2tb lik iCloud da var üyeliğini silersem arkadaşın gider mi ? 2 dediğim gibi almış yanlış yönlendirmişim kb konu gerçek 1-2 hafta içinde telide alıp eklerim
Ha şöyle.
O fiyata cidden TR ise al geç zaten ama tam YD parasına veriyor şüphelendim. Hesabını silersen gider, arkadaşında sildirir zaten. O hesap kişisel bir şey.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Ha şöyle.
O fiyata cidden TR ise al geç zaten. Hesabını silersen gider, arkadaşında sildirir zaten. O hesap kişisel bir şey.
Cidden böyle oyaladığım için kb 12 pro tr garantisi bitmiş parçalar orijinal pil sağlığı 82y mış kutusu sıkıntılı parçalamış orijinal şarj kablosu duruyor adaptörde var telefonunmu o adaptör bilmiyoruz ama onuda verecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha şöyle.
O fiyata cidden TR ise al geç zaten ama tam YD parasına veriyor şüphelendim. Hesabını silersen gider, arkadaşında sildirir zaten. O hesap kişisel bir şey.
Tam yd parası ama eleman aşırı yakın arkadaşım , kendiside simi sıkıntısız kullanıyor tr den aldı eminim aldığı gün bende yanindaydım

Ha şöyle.
Kutusu yok diye ondan şüphelenildiğinden uygun fiyata veriyor zaten ama ben orijinal tr olduğunu zaten biliyorum

Ha şöyle.
Zaten elde ekspertiz yaptım telefona fiyat vermeden öncede

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Attila Alpaslan
13500 -14500 e alırım demiştim olur dedi arkadaşıma sordum cihaz 128gb tr 2tb lik iCloud da var üyeliğini silersem arkadaşın gider mi iCloud ? 2 dediğim gibi almış yanlış yönlendirmişim kb konu gerçek 1-2 hafta içinde telide alıp eklerim arkadaşımdan

Gerçekten şaka değil konu dostum
Yani şimdi bir cevap veririm ama makineye 50 kuruş daha atmanız lazım.

Top Bottom