Neler Yeni

12 Pro'nun fiyatı iyi mi

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Öncelikle sen guvenmiyorsun diye bariz fiyat farki olan telefon alinmaz mi ne sacma konusmussunuz ayrica apple servisi zaten cogu durumda yardimci olmuyor kaldiki her yurtdisi telefonunda ulkemizde garantisi gecerli olmuyor (uluslarasi garanti telefonun model koduna gore bazi ulkelerde gecerli oluyor) 2. Olarak kayit ettirmez ve 4+4 ay olarak kullanirsaniz yine satabilirsiniz kayit ettirirseniz 3 yil satamayacaksiniz.ilanin fiyati normal ucuz vs degil bence butceniz el veriyorsa 13 serisine bakin onlarda 15k bandinda (pro modelleri) sorulariniz olursa yd 14 pro kullaniyorum cevaplayabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@şahin doğan hocamda bu konuda bilgili yine birsey aklina takilirsa oda yardimci olur
He he tamam

hocam 120 gün icinde kapaniyor doğrudur ama bunun e-sim seçeneğide var +120 Gün daha oldu kalan 4 ay'ıda iki telefon kullanacağım o bir ay garantide evet bence biraz daha uzun olmalıydı ama yapacak bir şey yok ben bu telefona kalkıpta 30 Bin TL veremem ya satma konusunda da alan oluyor ya illa ki belki de satmam yani
Yani haklısın kardeşim, Bu devirde de 30.000TL verilmez. Alacaksan da hayırlı olsun güle güle kullan şimdi den. :)

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
hocam öyle ya yani tamam servis belki yardım eder ama pişman ettirene kadar da darlıyorlar insanı @TinerciAlper'de iyi açıkladı 3 Yıl sonra o pasaport kayıt gidiyormus herhalde anladigim kadariyla satılma konusunda sıkıntı çıkacağini sanmiyorum

hocam öyle ya yani tamam servis belki yardım eder ama pişman ettirene kadar da darlıyorlar insanı @TinerciAlper'de iyi açıkladı 3 Yıl sonra o pasaport kayıt gidiyormus herhalde anladigim kadariyla satılma konusunda sıkıntı çıkacağini sanmiyorum
hayırlı ramazanlar arkadaşlar sağolun cevap verdiğiniz için

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024

hayırlı ramazanlar arkadaşlar sağolun cevap verdiğiniz için
İnşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,347
Üyeler
166,198
Son üye
Hakan827172