Neler Yeni

12 saatten fazladır internet yok turknet

CrancyLynx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
337
altyapı arızası varmış. kutuya sinyal gitmiyormuş. ne kadar sürede çözülür acaba

anladım kısa sürede sorunun çözülür ama emin ol hatta binanda internet hizmeti alan telekomlu varsa oda arıza kaydı açsın daha hızlı çözüm alabilirsiniz
turknet gigafiber oldugu için biraz daha oncelikli davranıyorlarda bakalım sabaha gelir belki

türknetin kendi altyapısıysa mutlaka çözüm olur o zaman genelde telekom alt yapısıyla türknet kullan oluyor bende öyleyim şu anda
olur ya bi sorayım dedim evdekiler darlıyor

Ben yeni abone oldum güya bugün geleceklerdi sabah 10 da aradılar geleceğiz diye sonra ses soluk çıkmadı kimse de aramadı müşteri hizmetlerini arıyorum robot çıkıyor sizi bilgilendirecez diyip kapatıyor gerçek insanla da konuşturmuyor yavşak bunlar

Ben yeni abone oldum güya bugün geleceklerdi sabah 10 da aradılar geleceğiz diye sonra ses soluk çıkmadı kimse de aramadı müşteri hizmetlerini arıyorum robot çıkıyor sizi bilgilendirecez diyip kapatıyor gerçek insanla da konuşturmuyor yavşak bunlar
gigafiber için ise ayrı numara var ordan aramayı deneyin

Turknet'ten ne bekliyorsunuz.
niye bu kadar kötülüyorsunuz bilmiyorum ama bana hızlıca ulaşarak destek verdiler. forumlarında olsun telefonda olsun yardımcı oluyorlar. sorunumda çözüldü an itibariyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,755
Üyeler
173,548
Son üye
Lemasss
Geri