CrancyLynx
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 337
altyapı arızası varmış. kutuya sinyal gitmiyormuş. ne kadar sürede çözülür acaba
48 saataltyapı arızası varmış. kutuya sinyal gitmiyormuş. ne kadar sürede çözülür acaba
galiba dün konu açmıştın max 48 saatte sorunun çözülüraltyapı arızası varmış. kutuya sinyal gitmiyormuş. ne kadar sürede çözülür acaba
benim değildi o başkasının da bugun de ben yaşadımgaliba dün konu açmıştın max 48 saatte sorunun çözülür
anladım kısa sürede sorunun çözülür ama emin ol hatta binanda internet hizmeti alan telekomlu varsa oda arıza kaydı açsın daha hızlı çözüm alabilirsinizbenim değildi o başkasının da bugun de ben yaşadım![]()
turknet gigafiber oldugu için biraz daha oncelikli davranıyorlarda bakalım sabaha gelir belkianladım kısa sürede sorunun çözülür ama emin ol hatta binanda internet hizmeti alan telekomlu varsa oda arıza kaydı açsın daha hızlı çözüm alabilirsiniz
türknetin kendi altyapısıysa mutlaka çözüm olur o zaman genelde telekom alt yapısıyla türknet kullan oluyor bende öyleyim şu andaturknet gigafiber oldugu için biraz daha oncelikli davranıyorlarda bakalım sabaha gelir belki
olur ya bi sorayım dedim evdekiler darlıyortürknetin kendi altyapısıysa mutlaka çözüm olur o zaman genelde telekom alt yapısıyla türknet kullan oluyor bende öyleyim şu anda
gigafiber için ise ayrı numara var ordan aramayı deneyinBen yeni abone oldum güya bugün geleceklerdi sabah 10 da aradılar geleceğiz diye sonra ses soluk çıkmadı kimse de aramadı müşteri hizmetlerini arıyorum robot çıkıyor sizi bilgilendirecez diyip kapatıyor gerçek insanla da konuşturmuyor yavşak bunlar
niye bu kadar kötülüyorsunuz bilmiyorum ama bana hızlıca ulaşarak destek verdiler. forumlarında olsun telefonda olsun yardımcı oluyorlar. sorunumda çözüldü an itibariyleTurknet'ten ne bekliyorsunuz.