RaZeLegend
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 285
- İsim
- Çağrı Yüceer
arkadaşlar lisem iyi bir lise yüzdelik olarak 5 ile allıyor fen lisesi ile yarışmasa da kendi çapında güzel bir lise neyse ben 4 gibi eve geliyorum sonrasında 6 falan oluyor saat yemek yiyince 7 ye varıyor bazen okul yorgunlugundan uykuya dalmış bile olabiliyorum . Çogu dersimi su ana kadar youtube uzerinden hallettim ve hallettiğim konular iyi bir şekilde de yapabiliyorum ama okulda öğretmenlerden dinleyince gram anlamıyorum , hocalarım iyi kessinlikle ama bende bir sıkıntı var kendi programımı yapınca güzel çalışabiliyorum kendi çapımda ama okul zaman olarak beni bitiriyor , bir diğer can yakıcı tarafı ıse lisedeki arakdas ortamından uzak kalacagım endisesı zaten hepimiz maraton ıcındeyız pek sık dolasmasak ta yıne de ınsan sosyallesmek ıstıyor , acıga gecen yakın bır arkadasım da var onunla ara sıra kendimize destek cıkarız dıye dusunuyorum , mezuna kalmak pek istemem bir senemi cöpe atarım daha mantıklı gibi geliyor , yanı sıra 2-3 dersten ozel hoca ve dershane denemelerine gidip kendim evde deneme cozsem hallederım gıbı fıkırlerınız benim için çok önemli .