12. SINIFIM FARKLI İLE TAŞINDIK NAKİL VEREMİYORUM ACIK LİSEYE GECEMİYORUM?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
12. sınıfa gectim ve sınavsız bir liseye nakil vermem gerekiyor civardaki okula başvuru yaptım 11. sınıf ortalama ma bakıyorlamış ve 11. sınıf ortalamam 55 ortaokul 95 ben ortaokula bakarlar diye düşünmüştüm şimdi ben nasıl bir okula gideceğim resmen adresimden 1000 km uzaktaki okula gidiyorum şuan ve acığada gecemiyorum napacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EVİ HERŞEYİ HAZIRLADIK YERİMİZ BELLİ OKUL YÜZÜNDEN GİDEMİYORUM YARIN YOLCUYDUM KIYAFETLRİM HAZIR NAPACAĞIM Bİ FİKİR LAZIM

o şehirde pansiyonu olan bir okul bul oranın yurt müdürüne git durumu anlat ve ben burda kalmak istiyorum de yada özel bir yurda git

o şehirde pansiyonu olan bir okul bul oranın yurt müdürüne git durumu anlat ve ben burda kalmak istiyorum de yada özel bir yurda git
kanka olay o değil benim gitmem gerekiyor istanbulda adresim ve ben şuan okuluma yakınım zaten sadece okulumu taşımam lazım yoksa okulu bırakmaz zorunda kalacağım son senemde napacağım?

kanka olay o değil benim gitmem gerekiyor istanbulda adresim ve ben şuan okuluma yakınım zaten sadece okulumu taşımam lazım yoksa okulu bırakmaz zorunda kalacağım son senemde napacağım?
işte bende sana okulu bırakmamanın yolunu söylüyorum çünkü nakil pek olası değil ve de ailen taşındığı için gitmen gerekmiş olmuyor

işte bende sana okulu bırakmamanın yolunu söylüyorum çünkü nakil pek olası değil ve de ailen taşındığı için gitmen gerekmiş olmuyor
kanka adananın suriyesinde kalacak ev yok ne yurdu nerden bulayım yurt :D bide benim yurt kadar odam var nasıl minicik odaya geçiyim yaşayamam ben orda

kanka adananın suriyesinde kalacak ev yok ne yurdu nerden bulayım yurt :D bide benim yurt kadar odam var nasıl minicik odaya geçiyim yaşayamam ben orda
Dostum bu demek oluyor ki eğer nakil işi gerçekleşmez ise 12. sınıfı tekrar okuyacaksın ben sana son çareyi söylüyorum yurt kadar olan odanda 1 yıl daha lise hayatın güzel geçer belki :)

Geri