Neler Yeni

12.Sınıfta Edebiyattan Kalmak

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,676
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Arkadaşlar 12 sayısal sınıf öğrencisiyim, genel olarak derslerim iyi ama edebiyattan ilk sınavdan 62, ikincisinden 20 aldım, ed.kalmak istemiyorum. Eğer geçemezsem yazın mı telafi sınavlarına giriyorum. Bu arada msü astsubay m.y.o düşünüyorum msü kazanam ve ikinci dönemde ed. kalırsam sorumluluk sınavına ne zaman giriyorum Ağustos ayında intibak var diye biliyorum.
Okul müdürlüğüne gidip öğrenmeniz lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: K709

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
İki notun ortalaması 41, sözlü notu için hocanızla konuştunuz mu? Durumu anlatıp hocadan rica edebilirsiniz.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,676
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

BeKo'O

80+ Silver
Hocandan derslerinin iyi olduğunu kendi hatan olduğunu çalışamadığını söyle ve ekstra ödev vermesini iste. Ayrıca derslerin iyi ise nasıl 20 alabildin edebiyattan çok mu zordu? Performansları falan güzel girerse zaten yine geçeceksin çok şey yapma

K709

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
K709
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki notun ortalaması 41, sözlü notu için hocanızla konuştunuz mu? Durumu anlatıp hocadan rica edebilirsiniz.
Geçen yıllarda not verirken çok pintiydi, bu sene siz 12.sınıf oldunuz sizi derste çok sıkmayacağım dedi haftada beş ders varsa sadece birinde ders işledi bizde sınav çok zor olmaz diye düşündük keşke hiö düşünmeseydik yani anlatacağım böyle beklemiyordum. Bu hafta içi yanına gidip konuşacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocandan derslerinin iyi olduğunu kendi hatan olduğunu çalışamadığını söyle ve ekstra ödev vermesini iste. Ayrıca derslerin iyi ise nasıl 20 alabildin edebiyattan çok mu zordu? Performansları falan güzel girerse zaten yine geçeceksin çok şey yapma
Sanırım zordu sınıfta en yüksek alan 64 aldı, sınıfta barajı geçen üç kişi falan var.

Son düzenleme:

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Geçen yıllarda not verirken çok pintiydi, bu sene siz 12.sınıf oldunuz sizi derste çok sıkmayacağım dedi haftada beş ders varsa sadece birinde işledi bizde sınav çok zor olmaz diye düşündük keşke düşünmeseydik yani anlatacağım hiç böyle beklemiyordum. Bu hafta içi yanına gidip konuşacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım zordu sınıfta en yüksek alan 64 aldı, sınıfta barajı geçen üç kişi falan var.
Arkadaşlar 12 sayısal sınıf öğrencisiyim, genel olarak derslerim iyi ama edebiyattan ilk sınavdan 62, ikincisinden 20 aldım, ed.kalmak istemiyorum. Eğer geçemezsem yazın mı telafi sınavlarına giriyorum. Bu arada msü astsubay m.y.o düşünüyorum msü kazansam ve ikinci dönemde ed. kalırsam sorumluluk sınavına ne zaman giriyorum Ağustos ayında intibak var diye biliyorum.
2 sözlüne 50 verirse 45.5 ile geçersin fakat kafana takma. 2. dönem ve 1. dönemin Edebiyat ortalaması alınıyor. Yani sözlü olmasa (Mesela yani :D) ve 2. dönem Edebiyat ortalaman 50 olursa geçersin.

K709

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
K709
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 sözlüne 50 verirse 45.5 ile geçersin fakat kafana takma. 2. dönem ve 1. dönemin Edebiyat ortalaması alınıyor. Yani sözlü olmasa (Mesela yani :D) ve 2. dönem Edebiyat ortalaman 50 olursa geçersin.
Geçme notu 50

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
yks'den önce yapılıyor diye biliyorum, edebiyat dersini geçemezsen sınava giremezsin diye bi muhabbette vardı bir aralar.

• Beğen
Reaksiyonlar: K709

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ha doğru Edebiyat 50'ydi unuttum. Yukarıda saydıklarıma 10'ar puan ekle hemen hemen.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
sayısalda edebiyat dersi biraz garip oluyor. hocanla seni geçirmesi için konuş muhtemelen geçirecektir.

FurkanIIy

80+ Bronze
Arkadaşlar 12 sayısal sınıf öğrencisiyim, genel olarak derslerim iyi ama edebiyattan ilk sınavdan 62, ikincisinden 20 aldım, ed.kalmak istemiyorum. Eğer geçemezsem yazın mı telafi sınavlarına giriyorum. Bu arada msü astsubay m.y.o düşünüyorum msü kazansam ve ikinci dönemde ed. kalırsam sorumluluk sınavına ne zaman giriyorum Ağustos ayında intibak var diye biliyorum.
Eğer derste aktifsen ve hocanın sana yüksek sözlü vermesini engelleyecek ahlaksız bir harekette bulunmadıysan, sözlü notuyla geçersin diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,081
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango