Hocam bende ddr2 2gb ram 1gb ekran kartı (amd radeon r5 220) ile oynuyorumadamda 2gb ram 1gb ekran karti var warband diyorsun
Hocam cidden black ops 1 kaldırıyor mu?Bilgisayarımdaki oyunlar bunlardır:
şaka mı yapıyorsun ciddi misin? black ops 2 yi bile kaldırıyor.Hocam bende ddr2 2gb ram 1gb ekran kartı (amd radeon r5 220) ile oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam cidden black ops 1 kaldırıyor mu?
hepsini oynadım. minecraft ve among hala oynuyorumroblox mc among us
normal zorlukta oynadımTüm zorluklarda oynadın mı Spec Ops'u?
bakacağım hocam sağol.rockstar games oyunudur oni story modu aşırı sürükleyicidir ilk oynadığım story oyundur. Biraz eski toprağım bu yüzden oyun eski ama güzel mekanikleri vardır.
oynaYAMAdım. bi bölüm vardı sürekli ölüyordum. sildim.(yarış değil.)mafıa 1
tarayıcı oyunu istemiyorum.krunker.io
Diğer zorluklarda da oynaşaka mı yapıyorsun ciddi misin? black ops 2 yi bile kaldırıyor.
hepsini oynadım. minecraft ve among hala oynuyorum
normal zorlukta oynadım
bakacağım hocam sağol.
bunu yazan 2. veya 3. kişisin. witcher oynayamıyorum. bir şey yazmadan önce diğer yorumlara bakın bi lütfen.the witcher serisi
half life 2İyi forumlar arkadaşlar. Doğru okudunuz 12 yıllık. Sistemim şöyle:
2 GB RAM,
Zotac NVIDIA GeForce 9500GT 1 GB 128 bit,
Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz
Windows 10 kullanıyorum.
Assassin's Creed, GTA, Sleeping Dogs, Mafia, Call Of Duty, Saints Row, CS gibi oyunlar yazmazsanız gerçekten sevinirim.
İyi forumlar.
bitirdim dedim.half life 2
sağol hocam. stickmin'i biliyorum ama oynamadım. oynayabilirim. pikuniku'yada bakacağım. sağol.Platform puzzle oyunu seviyor musun bilmiyorum ama inside ve gris 10/10 oyunlar. Onlara bakabilirsin. The Henry Stickmin Collection var among us'ın yapımcılarından baya zevkli bir oyun. Bir de bu aralar yeni başladığım bir oyun var eğlenceli çöp demeden önce en azından izlemeni öneririm adı pikuniku.
tamam özür dilerimbunu yazan 2. veya 3. kişisin. witcher oynayamıyorum. bir şey yazmadan önce diğer yorumlara bakın bi lütfen.