120-240 GB SSD önerisi

LokmanBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,059
Bütçe
300
Selamualeyküm arkadaşlar 120 gb mı yoksa 240 gb sdd alsam karar veremedim arkadaşlarıma sorduğumda 120 gb yeter dediler içerisine cs:go kesin olarak ve diğer fps oyunları vesaire yüklerim yeterli gelir mi sizlere danışmak istedim

Selamualeyküm arkadaşlar 120 gb mı yoksa 240 gb sdd alsam karar veremedim arkadaşlarıma sorduğumda 120 gb yeter dediler içerisine cs:go kesin olarak ve diğer fps oyunları vesaire yüklerim yeterli gelir mi sizlere danışmak istedim
windowsda kurulu olacaksa 120 gbnin yetmesi imkansız ki 240 bile az gelebilir

İçine ne kadar şey dolduracağına bağlı. Ama 120 çokta önermem 240 daha iyidir.

İçine ne kadar şey dolduracağına bağlı. Ama 120 çokta önermem 240 daha iyidir.

CS kesin olarak yüklerim dediğim gibi pubg veyahut valorant yüklenebilir öneriniz varsa açığım yollayabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windowsda kurulu olacaksa 120 gbnin yetmesi imkansız ki 240 bile az gelebilir

Öneriniz var mı?

bu bir tık daha iyi https://www.hepsiburada.com/sandisk...34eQEbeG9qhFxDiacwQaAkjFEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

şahsen ben bunlardan daha iyisini bulamadım bu fiyata hem kalite hem hız ancak bu modellerde var 100tl artarsa bütçe dah iyileri bulunabilir

HDD kullanıyorum ve artık canımı sıktı 120 gb almayı düşünüyordum bynogame üzerinde 210 TL civarı param var bugün almayı planlıyorum James Donkey önerir misin arkadaşım kullanıyor memnun ?

HDD kullanıyorum ve artık canımı sıktı 120 gb almayı düşünüyordum bynogame üzerinde 210 TL civarı param var bugün almayı planlıyorum James Donkey önerir misin arkadaşım kullanıyor memnun ?
hocam bana vallaha bu James Donkey hiç güven vermiyor ama 120 gb isterseniz farklı modeller önereyim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu alın donkeye vereceğiniz paray deymez

İlk aldığım SSD sandisk 128gb ve çok iyiydi sonra 120 GB, 240GB ve 500GB ultra 2 aldım çok menmundum sağlık performası on numara ssd.
Sandisk 240 GB tavsiye ederim fiyat performans SSD.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,821
Üyeler
188,992
Son üye
kerem2swenzz
Geri