bende de 480 gb modeli var, ben daha hiçbir sorun yaşamadım 1 ay oldu kullanalıHocam bende de 240 GB JD240 model SSD var, bende şu ana kadar sorun yok ama sorun da olmayacağı anlamına gelmez. Bozulunca SSD almanız daha mantıklı bana kalırsa. Sizdeki şu an sorun yapmaya başladı mı?
Hocam sizdeki LE modeli mi yoksa normal olanı mı?bende de 480 gb modeli var, ben daha hiçbir sorun yaşamadım 1 ay oldu kullanalı
James Donkey JD480 480GB 3D Nand 2.5" 510MB-480MB/sn SSD Disk - 3 Yıl Birebir Değişim GarantisiHocam sizdeki LE modeli mi yoksa normal olanı mı?
Yok Hayır Bir Konuda Okumuştum James Donkey SSD Kronik Sorun Olduğu Yazıyordu O Yuzden SordumHocam bende de 240 GB JD240 model SSD var, bende şu ana kadar sorun yok ama sorun da olmayacağı anlamına gelmez. Bozulunca SSD almanız daha mantıklı bana kalırsa. Sizdeki şu an sorun yapmaya başladı mı?
Değilmiş evet. LE modelleri çok daha çabuk bozuluyor sanırım, bana hep öyle denk geldi çünkü.James Donkey JD480 480GB 3D Nand 2.5" 510MB-480MB/sn SSD Disk - 3 Yıl Birebir Değişim Garantisi
sanırım değil
Tamam biliyorum ben de kronik sorunlu olduğunu. Ancak ne kadar kronik sorunlu olsa da kullanan her kişi sorun yaşayacak diye bir şey yok, yaşamayacak diye de bir şey yok. Cidden ihtiyacınız varsa alın demeye getiriyorum.Yok Hayır Bir Konuda Okumuştum James Donkey SSD Kronik Sorun Olduğu Yazıyordu O Yuzden Sordum
James Donkey JD240 LE 240GB 2.5" 3D Nand 510MB-500MB/sn SSD Disk - 3 Yıl Birebir Değişim GarantisiDeğilmiş evet. LE modelleri çok daha çabuk bozuluyor sanırım, bana hep öyle denk geldi çünkü.
Tamam biliyorum ben de kronik sorunlu olduğunu. Ancak ne kadar kronik sorunlu olsa da kullanan her kişi sorun yaşayacak diye bir şey yok, yaşamayacak diye de bir şey yok. Cidden ihtiyacınız varsa alın demeye getiriyorum.
Hızı ve sağlığı düşebiliyor. Boot sorunu çıkabiliyor mu bilmiyorum ama olmaz değil.James Donkey JD240 LE 240GB 2.5" 3D Nand 510MB-500MB/sn SSD Disk - 3 Yıl Birebir Değişim Garantisi
ama yeni hazır sistemimin içindeki LE modelmiş umarım bir sorun çıkmaz sorun çıkarsa bile ne sorunu çıkıyor?