ben de bilmiyomki :d acerın baya başarılı diyorlar soğutması ama i7 var sonuçta ısınabilir. 144 olan bu. diğeride 120hz lenovo gaming 3. onda da ryzen 7 4800h var ryzen daha serindir ama belki soğutması pek iyi değildir o yüzden kararsızım hangisi daha serinse onu alıcam valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka daha sonradan bir şey alma peder için pek hoş değil valla :d 8gb lık laptop alsam 16 yapana kadar çok uğraşırım monitörle falan uğraşamam yani sence hangisi mantıklı?
ben de bilmiyomki :d acerın baya başarılı diyorlar soğutması ama i7 var sonuçta ısınabilir. 144 olan bu. diğeride 120hz lenovo gaming 3. onda da ryzen 7 4800h var ryzen daha serindir ama belki soğutması pek iyi değildir o yüzden kararsızım hangisi daha serinse onu alıcam valla
120hz ile 144hz arasında kayda değer bi fark hissedilir mi? 60hz hd den geçicem genelde valorant cs oynuyorum ama ileride nasıl oyunlar oynarım bilmem 120hz alıp daha yüksek bi işlemci mi mantıklı 144 alıp gene iyi fakat bi tık düşük bi işlemci mi?
valoda en yüksek ayarda bile 130fps alıyo ama ileride ne tarz oyunlar oynarım bilmem o mantıkla 120hz olan daha hızlı bi laptop var onu almak daha mı mantıklı olur?
kanka laptop. ileride nasıl oyunlar oynayacağımı bilmediğim için daha hızlı bi laptop daha mantıklı sanki. 120hz olan lenovo ryzen 7 4800h, 144 olan dediğim acerın i7 10750h. ikisi de 16gb ram 1650ti. hangisi daha serin çalışır sence bi fikrin var mı?
o zaman 120hz yeter zaten ileride belki başka ağır oyunlarda oynarım fps tarzı olmayan. 120nin hızı daha yüksek (laptop) o zaman onu alıyorum son karar?
120hz ile 144hz arasında kayda değer bi fark hissedilir mi? 60hz hd den geçicem genelde valorant cs oynuyorum ama ileride nasıl oyunlar oynarım bilmem 120hz alıp daha yüksek bi işlemci mi mantıklı 144 alıp gene iyi fakat bi tık düşük bi işlemci mi?
yav yok mu bi tanrı gelse de dese ŞUNU AL! diye insanların yorumuna göre karar veremicem çünkü çok kararsız kaldım
o zaman 120hz yeter zaten ileride belki başka ağır oyunlarda oynarım fps tarzı olmayan. 120nin hızı daha yüksek (laptop) o zaman onu alıyorum son karar?