Neler Yeni

120 tl vs 24 tl windows key hangisi alınmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Özgür Şen
Arkadaşlar lisanssız windowsta hem arka plan resmini değiştiremiyor hem de f2-f3-f4 ses tuşlarını kullanamıyoruz. Bundan dolayı kuzenim fullprogramindir sitesinden crackli lisans attı yapma dedim virüslü olur fln yok kanka ben yıllardır kullanıyorum bi şeyini görmedim dedi bende iyi hadi olursa okeyim dedim arka plan resmi ve windows yazısı olayı çözüldü ancak ses tuşları fn basıp basmadığım halde iki türlü de çalışmadı ayrıca içime de sinmiyor crack sonuçta can değer abinin videosunu izledim key olayları cracklere göre daha mantıklı diyor trendyolda win 10 pro 34 tl 10 tl da kupon koymuş satıcı oldu 24 lira , başka ilanda win11 pro 112 tl. Win 10-11 olmuş önemli değil ikisini de kullanmıştım laptop umda 11 deki yazılımsal eksiklikler de sorun değil çok fazla benim için ama bu fiyat farkı ne demek 120 ye değer mi? 24 tl pek inandırıcı gelmiyor açıkçası yorumlarda da malum hepsi akıllı 5dk içinde kodun gelmesinden dolayı yüksek puan vermişler şöyle olayı veya ürünü yazılımsal anlamda yorumlayan göremedim rica etsem yardımcı olur musunuz?Teşekkür ederim

Linkler şu şekilde: https://www.trendyol.com/microsoft/windows-10-pro-dijital-key-p-303420984
https://www.trendyol.com/microsoft/...-p-727792059?boutiqueId=61&merchantId=1089117

can abinin videosu izlemek isteyenler için koyayım:

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,487
İsim
1
en ucuz bulduğunuzu alın geçen 5tl ye satılmıştı trendyolda

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kerim topçu
Arkadaşlar lisanssız windowsta hem arka plan resmini değiştiremiyor hem de f2-f3-f4 ses tuşlarını kullanamıyoruz. Bundan dolayı kuzenim fullprogramindir sitesinden crackli lisans attı yapma dedim virüslü olur fln yok kanka ben yıllardır kullanıyorum bi şeyini görmedim dedi bende iyi hadi olursa okeyim dedim arka plan resmi ve windows yazısı olayı çözüldü ancak ses tuşları fn basıp basmadığım halde iki türlü de çalışmadı ayrıca içime de sinmiyor crack sonuçta can değer abinin videosunu izledim key olayları cracklere göre daha mantıklı diyor trendyolda win 10 pro 34 tl 10 tl da kupon koymuş satıcı oldu 24 lira , başka ilanda win11 pro 112 tl. Win 10-11 olmuş önemli değil ikisini de kullanmıştım laptop umda 11 deki yazılımsal eksiklikler de sorun değil çok fazla benim için ama bu fiyat farkı ne demek 120 ye değer mi? 24 tl pek inandırıcı gelmiyor açıkçası yorumlarda da malum hepsi akıllı 5dk içinde kodun gelmesinden dolayı yüksek puan vermişler şöyle olayı veya ürünü yazılımsal anlamda yorumlayan göremedim rica etsem yardımcı olur musunuz?Teşekkür ederim

Linkler şu şekilde: https://www.trendyol.com/microsoft/windows-10-pro-dijital-key-p-303420984
https://www.trendyol.com/microsoft/...-p-727792059?boutiqueId=61&merchantId=1089117

Herhangi bir fark yok 24tl olan ürün bence alınabilir. Sitelere güvenilmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten şuan 24tl para değilki ömürlük olduğunu söylüyorlar

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Deniz
en ucuzunu al geç hocam
oem
retail ve mak lisans türleri var
büyük ihtimalle en ucuzu mak lisanstır lisans düşerse bile tekrar alırsın en kötü
satıcı oem ya da retail veriyorsa tadından yenmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Özgür Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir fark yok 24tl olan ürün bence alınabilir. Sitelere güvenilmez

Zaten şuan 24tl para değilki ömürlük olduğunu söylüyorlar
Orası öyle evet hocam

en ucuzunu al geç hocam
oem
retail ve mak lisans türleri var
büyük ihtimalle en ucuzu mak lisanstır lisans düşerse bile tekrar alırsın en kötü
satıcı oem ya da retail veriyorsa tadından yenmez
Çok teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için bildiğiniz oem lisanslar varsa linkini atabilir misiniz

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Deniz
Orası öyle evet hocam

Çok teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için bildiğiniz oem lisanslar varsa linkini atabilir misiniz
yok hocam yakın zamanda almadım en son 3 sene falan önce almıştım
sağlamlisans diye bir siteydi sanırım yasak değildir inşallah site ismi vermek

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
snop02
5 tl ye satılan key mak keydi.
Free olarak paylasılan keydi, forumda bizde isteyene vermiştik
Kontrol etmedim ama;
Suan 7-8 adet pro oem var piyasada free olarak zannedersem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,539
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom