Hocam yakmayalım arkadaşıMonitör Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Bilgisayar monitör fiyatları ve monitör modelleri GittiGidiyor'da! En uygun PC monitör seçeneklerine hemen sahip olmak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
1200tl'ye anca Rampage, everest gibi markalardan bulursun dostum yada iyi bir markanın TN paneli olur. Bütçeyi 1400-1600 liraya kadar çıkartabilirsen çok daha iyi tavsiyeler verebiliriz.Rx580 ekran kartı var hangi monitör alayım 24 inc ve 144 hz olması lazım.
Vallaha arkadaşdaşın piyasadan haberi yok isteği özelikler min 1400 TL ama kendisini 1200 TL'ye bulmanızı istedi bunu BuldukHocam yakmayalım arkadaşı
Mesaj otomatik birleştirildi:
1200tl'ye anca Rampage, everest gibi markalardan bulursun dostum yada iyi bir markanın TN paneli olur. Bütçeyi 1400-1600 liraya kadar çıkartabilirsen çok daha iyi tavsiyeler verebiliriz.
Knki TN panel alınmaz.Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bir yerden 200tl daha bul bu kadar yakınken eklememek olmazBende bundan alıcaktım şüphe uyandırdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş sen bir tavsiye ver bari
Doğru diyorsunda 1200₺ için başka seçenek yok.Knki TN panel alınmaz.
Neden?Knki TN panel alınmaz.
Görüntü kalitesi çok kötü.Neden?
Görüntüsü çok kötü knk. Film dizi vs. asla izleyemezsin. Oyunlarda da adamı zor görürsün.Neden?